6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala tehdit ediyor yahu, uyurken de sayıklıyor mu
FqYSlJSX0AIV1Jc

Bazı arkadaşlar bu televizyonlarda bol keseden yapılan bağışların tamamen palavra olduğunun farkında değil galiba.
Çok küçük bir kısmı gerçek bile olsa onlarında depremzedelere ulaşacağı şüpheli.
Şimdi de yapılacağı söylenen konutların da depremzedele satışı diye bir şey çıkmış.
Ömür boyu bitmeyen bir borç daha bekliyor depremzedeleri.
O paralar nereye gidecek merak içindeyim. Bir depremzede olarak tek bir yardım almadım🙂 evim çok kötü durumda ama hasarsiz

O paralar nereye gidecek merak içindeyim. Bir depremzede olarak tek bir yardım almadım🙂 evim çok kötü durumda ama hasarsiz
Kolonları, kirişleri güçlendireceksen tembel usta seçme, kullanılacak ürün konusunda kendin araştır. Eğer kiracıysan ev sahibini ikna et bu konuda.
Paranın nereye gideceğine gelirsek
kilicdaroglunun_besli_cete_dedigi_holdingler_cengiz_limak_kalyon_kolin_ve_makyolun_aldigi_kamu_ihaleleri_h9713_423a8.jpg

Evde oturmakta zor. Geri geldik mecbur, duvarlardaki çatlaklar bana ben onlara bakıyorum 😕

üstad çıkabiliyorsan çık oradan.
Bölgedeki en sağlam evlerden ya, diğer evlere kıyasla. Kolon kirislerde birşey yok çok Şükür, 4 katli. Ama duvarlarda sıva çatlağı var her yerde. Diğer evler 8-9 katlı, eski evler. Deprem bölgesi olmadığı düşünüldüğü için çok katlılar var hep. Buradan çıkıp daha iyi bir seçeneğe geçme imkanı yok ne yazık ki. Adamlar nasıl kalıyor hayret ediyorum. Kalıyorlar evlerinde

Bölgedeki en sağlam evlerden ya, diğer evlere kıyasla. Kolon kirislerde birşey yok çok Şükür, 4 katli. Ama duvarlarda sıva çatlağı var her yerde. Diğer evler 8-9 katlı, eski evler. Deprem bölgesi olmadığı düşünüldüğü için çok katlılar var hep. Buradan çıkıp daha iyi bir seçeneğe geçme imkanı yok ne yazık ki. Adamlar nasıl kalıyor hayret ediyorum. Kalıyorlar evlerinde
Saglamlik icin dgl, o psikolojiyi aşamıyorsun bir turlu. Eve her girdiginde tazeliyor. Kendimden biliyorum

Saglamlik icin dgl, o psikolojiyi aşamıyorsun bir turlu. Eve her girdiginde tazeliyor. Kendimden biliyorum
Devlet bize birinci dereceden kayıp olmadığı müddetçe tayin hakkı tanımadı sağolsun. Psikolojiyi Ispartadaki evimde bile atamadım, burada biraz zaman alır sanırım. Daha artçı küçük olanlardan hissettik geldik geleli, umarım büyük bir şey bir daha yasamayiz

Deprem öncesi neyi dert ediyordum şimdi neyi dert ediyorum, ibretlik resmen. Çalışma günüm , kalacak il, ev , hanımın işi , çocuğun psikolojisi derken 20 günde 6000 km yaptım. Yarın yine Malatya'ya dönüyorum hayırlısı yolda yine Galatasaray a dair birşeyler dinleyip kafa dağıtırım inşallah.

Son düzenleme:
Deprem öncesi neyi dert ediyordum şimdi neyi dert ediyorum, ibretlik resmen. Çalışma günüm , kalacak il, ev , hanımın işi , çocuğun psikolojisi derken 20 günde 6000 km yaptım. Yarın yine Malatya'ya dönüyorum hayırlısı yolda yine Galatasaray a dair birşeyler dinleyip kafa dağıtırım inşallah.
İyi yolculuklar, o yol bile insanı mahvediyor. 23.000 km aldım arabayı, 1 hafta kullanmadan deprem oldu, 29.000 km'de benimde😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt