Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.256
- 5.238
hala tehdit ediyor yahu, uyurken de sayıklıyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O paralar nereye gidecek merak içindeyim. Bir depremzede olarak tek bir yardım almadımBazı arkadaşlar bu televizyonlarda bol keseden yapılan bağışların tamamen palavra olduğunun farkında değil galiba.
Çok küçük bir kısmı gerçek bile olsa onlarında depremzedelere ulaşacağı şüpheli.
Şimdi de yapılacağı söylenen konutların da depremzedele satışı diye bir şey çıkmış.
Ömür boyu bitmeyen bir borç daha bekliyor depremzedeleri.
Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.O paralar nereye gidecek merak içindeyim. Bir depremzede olarak tek bir yardım almadımevim çok kötü durumda ama hasarsiz
Kolonları, kirişleri güçlendireceksen tembel usta seçme, kullanılacak ürün konusunda kendin araştır. Eğer kiracıysan ev sahibini ikna et bu konuda.O paralar nereye gidecek merak içindeyim. Bir depremzede olarak tek bir yardım almadımevim çok kötü durumda ama hasarsiz
üstad çıkabiliyorsan çık oradan.Evde oturmakta zor. Geri geldik mecbur, duvarlardaki çatlaklar bana ben onlara bakıyorum![]()
Bölgedeki en sağlam evlerden ya, diğer evlere kıyasla. Kolon kirislerde birşey yok çok Şükür, 4 katli. Ama duvarlarda sıva çatlağı var her yerde. Diğer evler 8-9 katlı, eski evler. Deprem bölgesi olmadığı düşünüldüğü için çok katlılar var hep. Buradan çıkıp daha iyi bir seçeneğe geçme imkanı yok ne yazık ki. Adamlar nasıl kalıyor hayret ediyorum. Kalıyorlar evlerindeüstad çıkabiliyorsan çık oradan.
Saglamlik icin dgl, o psikolojiyi aşamıyorsun bir turlu. Eve her girdiginde tazeliyor. Kendimden biliyorumBölgedeki en sağlam evlerden ya, diğer evlere kıyasla. Kolon kirislerde birşey yok çok Şükür, 4 katli. Ama duvarlarda sıva çatlağı var her yerde. Diğer evler 8-9 katlı, eski evler. Deprem bölgesi olmadığı düşünüldüğü için çok katlılar var hep. Buradan çıkıp daha iyi bir seçeneğe geçme imkanı yok ne yazık ki. Adamlar nasıl kalıyor hayret ediyorum. Kalıyorlar evlerinde
Devlet bize birinci dereceden kayıp olmadığı müddetçe tayin hakkı tanımadı sağolsun. Psikolojiyi Ispartadaki evimde bile atamadım, burada biraz zaman alır sanırım. Daha artçı küçük olanlardan hissettik geldik geleli, umarım büyük bir şey bir daha yasamayizSaglamlik icin dgl, o psikolojiyi aşamıyorsun bir turlu. Eve her girdiginde tazeliyor. Kendimden biliyorum
İyi yolculuklar, o yol bile insanı mahvediyor. 23.000 km aldım arabayı, 1 hafta kullanmadan deprem oldu, 29.000 km'de benimdeDeprem öncesi neyi dert ediyordum şimdi neyi dert ediyorum, ibretlik resmen. Çalışma günüm , kalacak il, ev , hanımın işi , çocuğun psikolojisi derken 20 günde 6000 km yaptım. Yarın yine Malatya'ya dönüyorum hayırlısı yolda yine Galatasaray a dair birşeyler dinleyip kafa dağıtırım inşallah.
Aynen valiz taşımaktan ve araba da vaktimi harcamaktan sıkıldım (normalde uzun yol yapmayı çok severim)İyi yolculuklar, o yol bile insanı mahvediyor. 23.000 km aldım arabayı, 1 hafta kullanmadan deprem oldu, 29.000 km'de benimde![]()
Geçen dağıtılmaya başlandı ya görmedin mi. Elden dağıtılıyorduO paralar nereye gidecek merak içindeyim. Bir depremzede olarak tek bir yardım almadımevim çok kötü durumda ama hasarsiz
Bir tanesi patronumKolonları, kirişleri güçlendireceksen tembel usta seçme, kullanılacak ürün konusunda kendin araştır. Eğer kiracıysan ev sahibini ikna et bu konuda.
Paranın nereye gideceğine gelirsek
![]()