Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.335
- 20.776
- 2.233
Yaw Twitter'a tıklayinca direk adamlarin web sayfasi aciliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bi zorluk da değil. Hani işin ehline verme olayı bu. Kendi banyosunda 2 çimento karıp, seramik yapıştıran herkes kendini usta sanıyor.bu ameleler de calisman istemiyor kaliteli cimento zor oluyor karmasi su katiyorlar isleri cabuk bitsin diye ... cocuklari
Umarım aynı yerlere, aynı yapılar inşaa etmeyecek kadar aklımız vardır.Şu verilere bakar mısınız. Ben çıplak gözle şehrin yüzde 90'ı yıkıldı diyordum. Bakanlık bu sayıyı resmilestirmiş. Merkezi mahallelerde evlerin yüzde 90'i ağır hasarlıymış. Orta hasarli binalar yok. Şehir haritadan silindi. Şehir dümdüz edilip yeniden inşaa edilecek. Çok zor durum.
Ekli dosyayı görüntüle 195019
İşin uzmanı değilim ama aynı zeminde ayakta duran binanın yanında tuz buz olmuş bina var. Aynı zeminde ayakta bina varsa sorun sadece zemin değil. Asi nehri fayın geçtiği hat. Nehrin dibinde ayakta binalar var. Az katlı sağlam binalar yapılırsa şehir olduğu gibi kurulabilir bence sorun yok.Umarım aynı yerlere, aynı yapılar inşaa etmeyecek kadar aklımız vardır.
Allah razı olsun hepimize geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun r'taş.
Çok sağ ol renktaş cümlemize geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun r'taş.
Allah razı olsun Adana'ya kaçtık . Şu an burdayız iş arıyorum. Belediyeye gittim kimse yardımcı olmadı. Adamın yoksa iş de yok maalesef.Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
çok şükür sağ salim çıktılar. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın bir daha .çok geçmiş olsun bir sıkıntı yok inşallah?
çok şükür iyiler ama ortada kaldılar işte.gecmis olsun umarim sihhatleri yerindedir.
iyiler çok şükür. Mucizevi bir şekilde.gecmis olsun umarim sihhatleri yerindedir.
Allah razı olsun r.taş.Geçmiş olsun.
çok sağolun. hepimize geçmiş olsun.Geçmiş olsun.
Allah razı olsun.Geçmiş olsun.
Allah razı olsun cümlemize geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim.Geçmiş olsun.
Allah razı olsun renktaş.Geçmiş olsun.