Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
İyiler çok şükür sağ olun.çok geçmiş olsun bir sıkıntı yok inşallah?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiler çok şükür sağ olun.çok geçmiş olsun bir sıkıntı yok inşallah?
Allah razı olsun , şimdilik Adana'ya sığındık, iş arayışındayım. Seyhan belediyesine gittim bugün kimse yardımcı olmadı.Çok geçmiş olsun dostum, yapabileceğimiz her ne olursa söyleyin lütfen
Çok sağ ol renktaş Allah razı olsun amin inşallah.Çok gelmiş geçmiş olsun.
Allah tez vakitte şifa versin.
Beraber daha güzel, sağlıklı günler yaşayın.
Siz nerdensiniz renktaş ?Bizim sismograflar hissetti
Ekli dosyayı görüntüle 195053
Ne belediye ne de valilik hicbirsey yapmıyor. Isparta'da bana ücretsiz şehiriçi otobüse bin diye kart verdiler sagolsunlar. Tekrar nizipe geri döndüm. Kaybınız yoktur inşallah?Allah razı olsun , şimdilik Adana'ya sığındık, iş arayışındayım. Seyhan belediyesine gittim bugün kimse yardımcı olmadı.
Gaziantep nizipteyizSiz nerdensiniz renktaş ?
Adamımız yoksa iş de yok maalesef böyle rezil yönetilen bir memlekette yaşıyoruz , 1.derecede yok fakat sevdiğimiz bir çok insan komşularımız filan yaklaşık 45 kişiyi kaybettik.Ne belediye ne de valilik hicbirsey yapmıyor. Isparta'da bana ücretsiz şehiriçi otobüse bin diye kart verdiler sagolsunlar. Tekrar nizipe geri döndüm. Kaybınız yoktur inşallah?
Basınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Adıyamanda idiniz değil mi? Arkadaşımda ordaydi, çevresindeki binalar göçmüş, kendi binası ağır hasarlı, çıkmayı başarmışlar. İlk deprem oldugunda aradığımda burası çok kotu diyordu.Adamımız yoksa iş de yok maalesef böyle rezil yönetilen bir memlekette yaşıyoruz , 1.derecede yok fakat sevdiğimiz bir çok insan komşularımız filan yaklaşık 45 kişiyi kaybettik.
Evet Adıyamandaydık ailem 6 bloktan oluşan bir sitedeydi Sefa kent diye 6 sı da çöktü. ilk deprem 3 ü ikinci depremde diğer 3 ü çöktü.Basınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Adıyamanda idiniz değil mi? Arkadaşımda ordaydi, çevresindeki binalar göçmüş, kendi binası ağır hasarlı, çıkmayı başarmışlar. İlk deprem oldugunda aradığımda burası çok kotu diyordu.
Cümlemizin başı sağ olsun sizde var mı kayıp ?Evet Adıyamandaydık ailem 6 bloktan oluşan bir sitedeydi Sefa kent diye 6 sı da çöktü. ilk deprem 3 ü ikinci depremde diğer 3 ü çöktü.
Cümlemizin başı sağ olsun , sizde var mı kayıp ? Yokturdur inşallah.Basınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Adıyamanda idiniz değil mi? Arkadaşımda ordaydi, çevresindeki binalar göçmüş, kendi binası ağır hasarlı, çıkmayı başarmışlar. İlk deprem oldugunda aradığımda burası çok kotu diyordu.
Çok şükür ben burda gorevdeyim eşimle beraber, tanıdıklardan var ama ailem hep Isparta'da. Ogrencilerimden ve velilerimden var ne yazık ki. Bizim eve hasarsız verdiler, gözümüzü kapatıp girdik artık.Cümlemizin başı sağ olsun sizde var mı kayıp ?
İşin uzmanı değilim ama aynı zeminde ayakta duran binanın yanında tuz buz olmuş bina var. Aynı zeminde ayakta bina varsa sorun sadece zemin değil. Asi nehri fayın geçtiği hat. Nehrin dibinde ayakta binalar var. Az katlı sağlam binalar yapılırsa şehir olduğu gibi kurulabilir bence sorun yok.
Güzelburç mahallesi hariç. Deprem olmadan bile o mahallede çok çökme oluyordu.
Bir arkadaşımızın ailesi de komple gitti. Mehmet Nuri Ölçer'di babasının ismi Adıyamanspor'un eski başkanıymış. Tüm hayatını kaybedenlere Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum.Evet Adıyamandaydık ailem 6 bloktan oluşan bir sitedeydi Sefa kent diye 6 sı da çöktü. ilk deprem 3 ü ikinci depremde diğer 3 ü çöktü.
Doğrudur. Sizin örneğin aynısı benim evde, mahallede de geçerli. Evlerin çoğu ağır hasar aldı ama yıkılmadılar. O kadar büyük depremden o evlerin sağlam çıkması büyük mucize.Hocam zeminle net alakalı hatta baya alakali, Malatya'da bostanbasi diye bir yer var, tarım arazisi, millet uyarmıştı buraya ev yapmayın diye, baya lux lux 3-4 milyona yapılan evler sattılar, neredeyse hepsi ya yikildi, ya da ağır hasar aldı, halbuki bizim oturduğumuz yerde 25-30 hatta 40 senelik binalar bile ayakta, elbette hasar aldilar ama yikilmadilar