Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Sağ olun cümlemize geçmiş olsun. Allah razı olsun.@Serhat Fırat hocam geçmiş olsun, ben de malatyaliyim, en az Malatya kadar komşu Adıyaman'a da üzüldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ olun cümlemize geçmiş olsun. Allah razı olsun.@Serhat Fırat hocam geçmiş olsun, ben de malatyaliyim, en az Malatya kadar komşu Adıyaman'a da üzüldüm
Allah sabır versin ferahlık versin.Çok zorÇok şükür ben burda gorevdeyim eşimle beraber, tanıdıklardan var ama ailem hep Isparta'da. Ogrencilerimden ve velilerimden var ne yazık ki. Bizim eve hasarsız verdiler, gözümüzü kapatıp girdik artık.
Ekli dosyayı görüntüle 195055Ekli dosyayı görüntüle 195055Ekli dosyayı görüntüle 195056
Böyle duvarlara bakarak uyumaya çalışıyoruz![]()
Zeminle alakası pek tabi vardır ama günümüz inşaat teknolojisinde zemin bir bahane olmaktan çıktı. Zemin etüdü iyi yapıldığı sürece, bataklığa da sağlam ev yapılır.Hocam zeminle net alakalı hatta baya alakali, Malatya'da bostanbasi diye bir yer var, tarım arazisi, millet uyarmıştı buraya ev yapmayın diye, baya lux lux 3-4 milyona yapılan evler sattılar, neredeyse hepsi ya yikildi, ya da ağır hasar aldı, halbuki bizim oturduğumuz yerde 25-30 hatta 40 senelik binalar bile ayakta, elbette hasar aldilar ama yikilmadilar
ilk maraş depremi gibi salladı ivmesi fazla ve derinliği az o yüzden 4.9 dan büyük gibi geldibu sefer öldük dedim
kanka 4.9 gibi degildi ya o günki gibi sallandık elektrikte gittiilk maraş depremi gibi salladı ivmesi ve derinliği az o yüzden 4.9 dan büyük gibi geldi