GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Valla yetki verilirse

Erden Timur ihaleye girmeli ...%50-%50 + 70 M dolar peşinatla NEF ile girmeli...zaten yöentimde de değil.

%52-48 gs lehine yapuyorum aynı şartta diyerek.

zaten fatih altaylıda dedi - o orana herkes girmek ister diye.

öyle olsa zarar ederiz ama elaleme gitmedi derim paralar.
Zaten girsin ihaleye. 70 milyon dolar nakit+%55-60 pay versin o kazansın. Hatta burada konuşsun bu teklifi yapsın ihale bile yapılmasın direk bu teklif oylansın mesela.

Erden Timur'a vermezler o da girmez zaten alacak firma şu an bellidir sadece formalite olacak eğer oldu da girdi diyelim bu sefer siyasiler önüne taş koyar bu sefer kendi işleriyle ilgili ciddi sıkıntılar doğar önüne tonla taş koyarlar.
taş koyarlar kısmı %100 zaten

şu an sadece prosedür gereği al ihale süreci - al kontrol altında bilgi verilen ihale diye GK uyutuyorlar.

orda devreye girip daha iyiyi teklif ediyoruma getirse işi zaten total kaos çıkar - bir nevi dursun yönetiminin sürecine taş koymuş olur. yapmaz hani de...

ama baksana abi adam hala kazma vurmayacakken salon projesi diyor - işgalci var diyor - nereye napıyorsun orda ..2 sene öncede aynısını sundun 1 gıdım yol katetmemişsin .

imar planını hazırladık falan çok poh pohlama laflar... Çevre bakanı Murat kurum olunca kolay oluyor olablir tabii....

İlk olarak negatif öz sermaye yüzünden ceza alınıp alınmadığını bilmiyorum. Sadece UEFA'da bu öz sermaye olayına baktıklarını biliyoruz bir çok kriter ile birlikte. Dünya'da TR dışında negatif öz sermayeli kulüp var mı? Bilmiyorum. Orada açıklamanın yanlış veya doğruluğu değil sosyal medya da negatif öz sermayenin ne olduğunu bilmiyor veya zarar falan sanıyor o garibime gitti.
Uefa metinlerinde var mı böyle bir olay, nereden biliyorsun? Kulübün bilanço faaliyetlerinden Uefa’ya ne, Uefa’nın baktığı futboldaki gelir/gider durumu, o kadar. Kulübün öz sermayesi ne alaka yani.

Negatif öz sermeyeye borç yüzünden düşersin, insanların yaklaşımı çok da hatalı değil, Uefa ile bunun alakası yok.

Bir şey söylüyorsan önce ne demek istediğini açıklayacaksın, kulüp futbolda zarar ediyor diye UEFA tepemizde diyeceksin mesela, banka borcunu futbol gelirleriyle ödüyoruz ondan tepemizde diyeceksin yine banka borcundan uefaya ne, kulüple futbol tamamen aynı şeyi temsil etmiyor.

Baştan sonra rezil bir açıklama, öz sermayeye o kadar takıyorsa önceki döneminde niye 150 m euro zarar etti kulüp, 22/23 sezonunda Erden yanına gidip ayda 300-500 milyon lira zarar ediyoruz dediğinde niye yönetimdekileri uyarmadı sponsor bulun, gelirler arttırın, gelir üretin diye. Baştan sona tutarsız açıklamalar.

Dağın başına ev yaparsın 10 daire yapsan hepsini satsan yine inşaat maliyetiyle zarar edersin.

Florya'ya 15 daire yaparsın 1 tanesiyle o 15'in maliyetini karşılarsın.

Bu işler öyledir arsanın değeri ne kadar büyükse inşaat maliyet riski o kadar az olur.

Florya için %50-50 demek alan firmanın sahibi sülalesine yetecek parayı zorlanmadan çıkarır bilmem kaç neslini zengin tutacak bir anlaşma demek.

Dağın başına ev yaparsın 10 daire yapsan hepsini satsan yine inşaat maliyetiyle zarar edersin.

Florya'ya 15 daire yaparsın 1 tanesiyle o 15'in maliyetini karşılarsın.

Bu işler öyledir arsanın değeri ne kadar büyükse inşaat maliyet riski o kadar az olur.

Florya için %50-50 demek alan firmanın sahibi sülalesine yetecek parayı zorlanmadan çıkarır bilmem kaç neslini zengin tutacak bir anlaşma demek.
%50-%50 inşaat yapmak isteyen sultanbeyliye gitsin bi zahmet. floryayı bu şekilde vermek sadece yapan şirketi zengin eder, adam dünyalığını kurar ömür boyu çalışmasa koymaz

Valla vermesinler yetki falan. Geçen iki sezon Florya parasıyla mı şampiyon oldunuz densin. Yine aynı şekilde şampiyon olun deyip geçilsin.
ztaen savunulan savlardan biri şu

7 milyar ciro yapmışsın ..giderlerde var tabii ama bu şekilde devam edeblirsen zaten BB nin faizinide süspanse edersin diye bakan kişilerde var.

bunun için 600 lük değeri 450 ye getirmeye gerek yok tarzı bakanlarda çok.

Adamın geçmişte yaptığı iş ortada. Riva’yı çöp eden adama Florya yetkisi verilmesi ahmaklık. Riva’yı 3 kuruşa satmakla kalmayıp oradan gelen 3 kuruşu da fahiş harcamalarla yok etti. Şimdi Florya’dan gelen parayı da hunharca harcayacak. Yetki verilmemeli

Artık satıp savacak başka bir yer kalmadığı için kulübün yakasından düşecekler, gönülden Galatasaraylı bir yönetim gelene kadar sıkıntı çekeceğiz.

Dursun'a yetki verilmez de seçime giderse Erden'in aday olacağını mü düşünüyorsunuz? Ya Eşref atlayacak ya da lise ekibinin atadığı biri

eğer erden bey bu haliyle yetki verilmemeli diyorsa bugün çıkıp bunu anlatmalı

rezan muteber bir adam değil onu kimse dinlemez

Aga işte geçen gün de yazdım bence yetki verilmesin. Gtğne güvenen varsa da aday olsun bu işi ben yapacağım bu şekilde diye. Kişisel teminatını da koysun. İşin sonunda zarar edersek ben kendi cebimden karşılayacağım zararı diye. Çok ciddiyim bu konuda. Şu anda benim gözümde kimsenin güvenilirliği yok bu konuda...

Biliyorsun ben önceden taşere edilip yapılmasından yana idim. Erden Timur konuştuktan sonra fikrim sadece fon konusundan dolayı değişti. Kendimiz yapalım diyene de hayır demem ama yukarıda belirtilen şartların kabul edilmesi şartıyla. Dusunu da kabul etmem fonun dokunulmazlığı şartı ile.

İnce ince hesap yapılsın. Erden Timur benzer projelerin 70-75 hisse ile verildiğini belirtti. Öyle olursa ben de evet derim dedi. Peşinatlı peşinatsız değerler hesaplansın. Oy birliği ile hangisi menfaatimize ise o yapılsın. Kendimiz yapacaksak da bir babayiğit çıksın ben bu işi hallederim desin onu destekleyelim...
projeyi kendi yapsınlar diyenleri görünce gerçekten Türkiye Cumhuriyetinde yaşadıklarını düşünmüyorum.
burada yaşayıp yinede gs kendi yapsınlar diyenler ya çok saftır ya çok polyanacıdır.

Geri
Üst Alt