GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Ön ödeme de kimse peşin para vermiyor ki. Rivada da gittik 500 milyon lira aldık güya adam gitti 380e kırdırdı çeki.

Küçük dediğimiz febejeke bile seçim yaptığı 15 20 bin kişi oy kullanıyor bizde en son sanırım Ünal Aysal ilk seçiminde nerdeyse 10 bin kişi vardı.bu gerçekten bize yakışmıyor.Bu kadar önemli bir konuda bu kadar az kişinin olması yanlış bence
Fenerin o stad daki saçmalıkları gördükten sonra bence gerek yok herkesin oy kullanmasına. Adamlar statta koro halinde bize küfretti. Öyle adamlar oy kullansa ne olur kullanmasa ne olur? 6 yıl 0 başarısı olan adamı yüksek oy oranı ile seçtiler.

Işın Bey mantıklı konuşuyor ama şartlar sağlanmazsa da mahkeme mahkeme dolaşırız. İhale şartlarına yazmanın bir anlamı yok. Sözleşmede yapsan gelir 2,5 senede gelmedi desen ama şöyle ama böyle diyecekler

Erden Başkan konuştu mu? Sayım yapıyorum iş yerinde, izleyemedim.

Rivada yüzde 15e hepsini vermiş miyiz ?? Yüzde 85 inşaat şirketine öyle mi??
20-80 deniyordu - kabaca aynı

üstüne bitmiş ev değil sadece kaba inşaat karşılığı

herifler üstüne firma kurdu orda bitmiş ev pazarladılar kendi haklarıyla

yazılan çizilen oydu.

Dursun Özbek 2018'deki mali genel kurulda ibra oylamasına az kala bir sürü adam yığmıştı salona, yine o tarz bir şey çevirebilir.

iyide Işın efendi bunu çözmek SADECE ve SADECE Florya'ya bağlı değil.

Galatasaray Lisesi'ni kazanmıştım gitsem iyiymiş şimdi orada ben de söz isterdim dursun muhalifi olarak.. rivanın hesabını sorardım divandan söz isteyip..

Valla satıyorlar köyü. Işın Çelebi yetki verin diyorsa vermemek lazım

uu Eşref Hamamfield geldi

Floryadan önce rivanın masaya yatırılması gerekiyor, daha önce yetkiyi verdiğiniz adamı 1 teraziye çıkarsanıza

Floryadan önce rivanın masaya yatırılması gerekiyor, daha önce yetkiyi verdiğiniz adamı 1 teraziye çıkarsanıza
IMG_1574.webp

Galatasaray Lisesi'ni kazanmıştım gitsem iyiymiş şimdi orada ben de söz isterdim dursun muhalifi olarak.. rivanın hesabını sorardım divandan söz isteyip..
Niye gitmediniz Sıddık Bey? Sanki meslek lisesi kazanmıştım ama gitmedim gibi yazmanız beni şaşırttı, merakımı maruz görün.

Geri
Üst Alt