Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin o stad daki saçmalıkları gördükten sonra bence gerek yok herkesin oy kullanmasına. Adamlar statta koro halinde bize küfretti. Öyle adamlar oy kullansa ne olur kullanmasa ne olur? 6 yıl 0 başarısı olan adamı yüksek oy oranı ile seçtiler.Küçük dediğimiz febejeke bile seçim yaptığı 15 20 bin kişi oy kullanıyor bizde en son sanırım Ünal Aysal ilk seçiminde nerdeyse 10 bin kişi vardı.bu gerçekten bize yakışmıyor.Bu kadar önemli bir konuda bu kadar az kişinin olması yanlış bence
20-80 deniyordu - kabaca aynıRivada yüzde 15e hepsini vermiş miyiz ?? Yüzde 85 inşaat şirketine öyle mi??
önergede kısa konuştuErden Başkan konuştu mu? Sayım yapıyorum iş yerinde, izleyemedim.
Sıddık-i incilerGalatasaray Lisesi'ni kazanmıştım gitsem iyiymiş şimdi orada ben de söz isterdim dursun muhalifi olarak.. rivanın hesabını sorardım divandan söz isteyip..
Floryadan önce rivanın masaya yatırılması gerekiyor, daha önce yetkiyi verdiğiniz adamı 1 teraziye çıkarsanıza
Niye gitmediniz Sıddık Bey? Sanki meslek lisesi kazanmıştım ama gitmedim gibi yazmanız beni şaşırttı, merakımı maruz görün.Galatasaray Lisesi'ni kazanmıştım gitsem iyiymiş şimdi orada ben de söz isterdim dursun muhalifi olarak.. rivanın hesabını sorardım divandan söz isteyip..