Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.864
- 11.220
- 1.838
okEkin galatasaray başkanını kimse dövemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okEkin galatasaray başkanını kimse dövemez
Forum üyelik dogrulamasınu gecemez bu arkadaş eminim ama gs kongresinde işte
Metnin yeni halini paylaşmaları gerek böyle bir şey var iseSühey Batum, Erden Timur, Rezan ve yönetim ortak bir yetki metninde anlaşmış ve o metin oylanacak ve yüksek ihtimal kabul edilecek değil mi?
Yönetimi bağlayıcı, hataya pek yer bırakmayan şartlar ile yetki verilmesi uygun gibi geliyor bana. GS için en hayırlısı olsun.
işte hep dediğim gibiÜstüne bir de Kemerburgaz imece usulü yapılıyor. Para akışı artık ödemeyi söz veren kişi ne zaman öderse oluyor. İşlerde ona göre ilerliyor. Bu kadar hızlı gitmesi bile bir mucize bence.
Dolayısı ile Kemerburgaz'ı daha bitiremedik Florya'yı nasıl yapacağız denmesi doğru bir yaklaşım değil.
Saçmalığın daniskası
10 saat konuştunuz hepiniz
Bu adam aynı hakka niye sahip olamıyor
Niye erden timur a güvenmiyormusun renktaşımMetnin yeni halini paylaşmaları gerek böyle bir şey var ise
Hiçbir şey kapalı kapılar ardında kalmamalı
Recebim olan bizim transferlere olacak yetki yoksa mctimonay da yokNiye erden timur a güvenmiyormusun renktaşım
erden timur a güvenirimNiye erden timur a güvenmiyormusun renktaşım
İşi sağlama almışlardır. Gelecek gelirin nasıl geleceği çok önemli bunun içinde çalışılmıştır inşallah.Metnin yeni halini paylaşmaları gerek böyle bir şey var ise
Yetki verilecektir eger erdenin dedikleri yapıldıysada işimize gelir.Recebim olan bizim transferlere olacak yetki yoksa mctimonay da yok
Zaten oylanmadan önce okunacak bu metin öyle oylanacak.Metnin yeni halini paylaşmaları gerek böyle bir şey var ise