GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Forum üyelik dogrulamasınu gecemez bu arkadaş eminim ama gs kongresinde işte

Adamı niye konuşturmadılar ne saçma olay

Tayfun ürük yeter

images (48).webp

Sühey Batum, Erden Timur, Rezan ve yönetim ortak bir yetki metninde anlaşmış ve o metin oylanacak ve yüksek ihtimal kabul edilecek değil mi?
Yönetimi bağlayıcı, hataya pek yer bırakmayan şartlar ile yetki verilmesi uygun gibi geliyor bana. GS için en hayırlısı olsun.

Bunlardan bir bok olmaz alın işte konuşmasını istemedikleri adama neler yapılıyor.
İstedikelerini seçip istemediklerine sen git deniliyor sonra da ağlıyorlar.

Garip birisi ama özünde dediği doğru. Riva gitti. Şimdi Florya gidecek. Sonrası bu dinozorlar adayı satmayacağına göre Kemerburgaz olur sanırım.

Sühey Batum, Erden Timur, Rezan ve yönetim ortak bir yetki metninde anlaşmış ve o metin oylanacak ve yüksek ihtimal kabul edilecek değil mi?
Yönetimi bağlayıcı, hataya pek yer bırakmayan şartlar ile yetki verilmesi uygun gibi geliyor bana. GS için en hayırlısı olsun.
Metnin yeni halini paylaşmaları gerek böyle bir şey var ise

Hiçbir şey kapalı kapılar ardında kalmamalı

Üstüne bir de Kemerburgaz imece usulü yapılıyor. Para akışı artık ödemeyi söz veren kişi ne zaman öderse oluyor. İşlerde ona göre ilerliyor. Bu kadar hızlı gitmesi bile bir mucize bence.

Dolayısı ile Kemerburgaz'ı daha bitiremedik Florya'yı nasıl yapacağız denmesi doğru bir yaklaşım değil.
işte hep dediğim gibi

BB buraya bağlı olmasın ...

proje yapılsın....ama kuruşuna dokunulmasın - böylece acele edilmesine gerek kalmaz . orası başlarken kemerburgazın A takım kısmının hazır olup altyapısına girilmesi süreç olarak çok önemli ama.

çünkü 2. faz denen kısmına geçilmesi lazım yoksa altyapıyı kaybedeceğiz neredeyse .... o şekilde faktörlerde var baktığında. Kemerburgazda saha olsa alyapındaki gencecik çocuklar neyle gidip gelecek - ne kadar sürede ne olacak. ufak tefek ama detay detaydır.

ha bu olmuyormu - istemiyor mu GK - o zaman GSnin en karlı çıkacağı paylaşım yapılması zorunluluğu var. orda çünkü rahatsın - sadece kontorl ve hukuki sözleşmen geçilmez kale gibi olmalı. şartnamenin bilmemne kaliten kullanıcakların teknik detayları vs .buda en az başağrısı olacak hali. burda da BB yüzünden zararına bir işe imza atılmasını istemem şahsen. yazık olur...

yok yere BB den çıkılacak diye 80-150 M dolar ederden vazgeçmeye gerek yok.

Milleti koyun olmakla itham ederler ama iş koyunluğa geldi mi topluluk ne dediyse o olacak diye de işlere girişirler.

Galatasaray sizden kurtulduğu gün önü açılacak.

Geri
Üst Alt