GSCimbom
GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi
Keramettin TANRIVERDİ

GSC Haber6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi Sayfa 6

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
1,4K
Okunma
46,7K
Sayfa
6/73
%65-%70 oranında GS hak sahibi olacaksa zan hiç baş ağrısı olmadan yaptıralım - hiç bir şeyle başın ağrımıyor , direkt sonucu bekliyorsun - kendinide hukuksalda koruyorusun.

ama benim anladığım şu :

evet %65-70 oranları konuşulabilir ama o oranı verip üzerine birde 2 milyar TL avans verecek adam yok .. ben bunu anlıyorum.

%50-50 oranın tek nedeni karşıdakinin 2milyar avansı baştan okeylemesi - her kimse artık o firma (sanki otomatikman kazanacakmış gibi)

hadi be Erden timur çıkıp de

"kimle anlaşırsanız - avansta tamam - hangi oranı veriyorlarsa ben %3 daha az oranına yapacağım"

de bitsin bu iş.

aha geldi işte

kemerburgazda gördük - bi hltı bitiremedik
idmana çıktık hali gördünüz

floryayı nasıl yaparıza getiriyor.

burda %100 HAKSIZ DEĞİL ...ama daha rahat olan pay paylaşıım vs ile %50-50 asla olmamalı

erden çıkıp 50-50 mi verdiler

ben 47-53 GS lehine yapıyorum..

adamlar 47-53 e mi çıktı

ben 44-56 ya yapıyorum

diye diye ezmeli bu mantaliteyi.

Tabiiki öyle bir zorunluluğu yok adamın - o strese girmeninde kişisel bir bedeli var ama şu arapsaçını en net çzöecek tavır o olur.

aha kilit kısım geldi BB'den neden çıkamadık...

seçim dönemine döndü : bir yere getirdik - parayı vereni kaçırdık bahanesi geldi.

kısaca karşı taraf bir çuval inciiri berbat ettiye geldi iş...

Geri
Üst Alt