GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

%65-%70 oranında GS hak sahibi olacaksa zan hiç baş ağrısı olmadan yaptıralım - hiç bir şeyle başın ağrımıyor , direkt sonucu bekliyorsun - kendinide hukuksalda koruyorusun.

ama benim anladığım şu :

evet %65-70 oranları konuşulabilir ama o oranı verip üzerine birde 2 milyar TL avans verecek adam yok .. ben bunu anlıyorum.

%50-50 oranın tek nedeni karşıdakinin 2milyar avansı baştan okeylemesi - her kimse artık o firma (sanki otomatikman kazanacakmış gibi)

hadi be Erden timur çıkıp de

"kimle anlaşırsanız - avansta tamam - hangi oranı veriyorlarsa ben %3 daha az oranına yapacağım"

de bitsin bu iş.

konuyu siyasallaştırmak asla istemiyorum ama ordan sezdiğim şeyler yok değil...

çevre bakanlığından şak diye gereken izin mizin projeyi bakırköy kabul etmese bile ankaradan onaylatma falan gibi şeyler yani.

öyle bir şey umarım yoktur.

Öyle bir şey olmama ihtimali yok bana sorarsan.

aha geldi işte

kemerburgazda gördük - bi hltı bitiremedik
idmana çıktık hali gördünüz

floryayı nasıl yaparıza getiriyor.

burda %100 HAKSIZ DEĞİL ...ama daha rahat olan pay paylaşıım vs ile %50-50 asla olmamalı

erden çıkıp 50-50 mi verdiler

ben 47-53 GS lehine yapıyorum..

adamlar 47-53 e mi çıktı

ben 44-56 ya yapıyorum

diye diye ezmeli bu mantaliteyi.

Tabiiki öyle bir zorunluluğu yok adamın - o strese girmeninde kişisel bir bedeli var ama şu arapsaçını en net çzöecek tavır o olur.

Ulan rekor ciro yapmışken kulübü yönetemiyorsan görevi bırak DÖ

Erdenin gelmesi ve konuşması lazımdı ama adam fazla naif ve duygusal halbuki burada gelip konuşsa gelecek adına etkili olacaktir

bunca övüyor ediyor -

teklif eden var - ama 1 tane detayı yok ortada...

aha kilit kısım geldi BB'den neden çıkamadık...

seçim dönemine döndü : bir yere getirdik - parayı vereni kaçırdık bahanesi geldi.

kısaca karşı taraf bir çuval inciiri berbat ettiye geldi iş...

geçmişte ihale yayını falan oldu mu ki (kamuya dğeilde üyelere )

Amatöre verilen stopaj iadesini üyelere harca ama müessese takımlarıyla baş edemiyoruz de 😂

Geri
Üst Alt