Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
yav off be :crushed:Dursun yakışıklı olsa bu kadar eleştirilmezdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav off be :crushed:Dursun yakışıklı olsa bu kadar eleştirilmezdi
orası öyle yav ben laf öyle alıştı diye 70 diyorum..Aslında 70 milyon dolar olarak değil 2.2 milyar TL olarak bakmak lazım ona. BB borcunu kapatacak kadar işte. Bir de benim anladığım bu olunca sermaye artışı da yapılacak oradan da ek bir gelir gelecek sanırım böylelikle negatif öz sermayeden de çıkmış olacağız ve sermaye artışından gelen kaynak ile diğer projelerin başlangıcı sağlanacak.
twitterda fenerlilere sövüyordu en son takipteyiz üstadıTwitterda sallamak dışında pek tepki göremiyorum ondan. Normalde çok severdim.
yok...70 milyon geldi mi?
İnanın bunu bende çok merak ediyorum. 2 yıldır kulüp gelirleri ciddi arttı. Bilet ve kombine satışları coştu. Cl gelirleri var. Futbolcu satışları var. Forma satışları ciddi sayıda. Sponsor üstüne sponsor yağıyor.nisandan beri bu 70 M dolardan hiç erime olmadı mı acaba
Videoda pek beğenmedim ama çok kısayok...
ama akşam gueye gelirse iyi olur.
O na değinildi şuan bankada bloke hesapta paramız varmış ama bu para BB anlaşması gereği faize falan konulamıyor bloke hesapta kalıyormuş ve ödeme zamanı geldiği zaman BB oradan çekiyormuş parayı. BB'den çıkılmak istenmesinin bir nedeni de bu sanırım.orası öyle yav ben laf öyle alıştı diye 70 diyorum..
şamp olduk - boeyden takist geldi vs vs vs hiç azalma olmadı mı diye merak ettim .
faize mi yapıştırdık yani ordaki kısmı diye merak etmiştim.
dogru degil. bloke paraya faiz işliyor.Ona değinildi şuan bankada bloke hesapta paramız varmış ama bu para BB anlaşması gereği faize falan konulamıyor bloke hesapta kalıyormuş ve ödeme zamanı geldiği zaman BB oradan çekiyormuş parayı. BB'den çıkılmak istenmesinin bir nedeni de bu sanırım.
ortak noktada buluştular millet gittiİçeride 200 kişi var yok nasıl 900 yav. 700 kişi dışarıda olamaz kaçmış yarısı
El mi kaldırılacak yetki içinortak noktada buluştular millet gitti
yetkiyi aldı dursun formalite oylama olacak şuanEl mi kaldırılacak yetki için
Bu söylendi BB anlaşması gereği o para faizsiz şekilde vadesiz hesapta bloke olarak duruyormuş.dogru degil. bloke paraya faiz işliyor.
Dursun hayır dese millete kündeye getirip ne olacak. Kalanlar da evet verse.ortak noktada buluştular millet gitti
kim söylediyse yalan söylemişBu söylendi BB anlaşması gereği o para faizsiz şekilde vadesiz hesapta bloke olarak duruyormuş.
BB'de faizin ödenmediği bir dönem vardı ilk imzalandığı zaman 2- 3 yıl faiz ve ana para ödemesi olmamıştı. O 2-3 yılın faiz ödemeleri de ödeniyor sanırım.İnanın bunu bende çok merak ediyorum. 2 yıldır kulüp gelirleri ciddi arttı. Bilet ve kombine satışları coştu. Cl gelirleri var. Futbolcu satışları var. Forma satışları ciddi sayıda. Sponsor üstüne sponsor yağıyor.
Ama ana para borcu hala aynı. 70 milyon euro. Hayır anlamadığım yıllık faiz 30 küsur milyon euro. Gelirlerin yarısına bb temlik koyuyor. Ama ana para azalmıyor.
O zaman biz her sene 60 milyon gelir mi elde ediyoruz. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Geçen yıl toplam 200 milyon kusurlu bir gelirden bahsediliyordu. Eğer %50 temlikde varsa o zaman geçen yıl bu borç kapanmalıydı.
İşin garibi bunu kimse gündeme getirmiyor.