- 18 Temmuz 2009
- 82.135
- 240.074
- 5.263
Bana herkese sallıyor gibi geliyor, Galatasaraylılar dahil.twitterda fenerlilere sövüyordu en son takipteyiz üstadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana herkese sallıyor gibi geliyor, Galatasaraylılar dahil.twitterda fenerlilere sövüyordu en son takipteyiz üstadı
Girmeli girebilen ve yapabilecek her GS'li girmeli. Hatta gerekirse bir ortaklık yapsınlar öyle girsinler.Erden Timur içten içe ihaleye mi girecek acaba yav.
%45-55 faln verip y ada yukarı çekmeye mi çalışacak acaba o süreç geldiğinde.
O zaman daha güçlü bir sesle "Transferler NERREDE D.Ö" diyorum.dursun yetkiyi aldı ama şartlı.
dursun peşkeş çekecekti ona engel olundu.
narsistlik var birazBana herkese sallıyor gibi geliyor, Galatasaraylılar dahil.
55 falan az yav 65 e falan çekseler iyi olur kazancıErden Timur içten içe ihaleye mi girecek acaba yav.
Hasılat paylaşımı en az 50 olmalı. Para blokeli hesapta olmalı, dokunulmamalı maddelere eklenerek kabul edildiÖğleden sonrayı takip edemedim özet gecebilecek varmi ? Florya için dümdüz istediğini yap yetkisimi verdiler yönetime
Küçük puntolarla yazar birşeyler, halleder. İkinci kez ihaleye çıkar inşaatın yarısında, tekrar gider yetki alır halleder. Siz baskanimizi tanimamissinizdursun yetkiyi aldı ama şartlı.
dursun peşkeş çekecekti ona engel olundu.
Dostum az önce burda bi üye %65 azını hain ilan edecekmiş sn başkanıda hain ilan ederler o yüzden girmezErden Timur içten içe ihaleye mi girecek acaba yav.