GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

sağ altta biri var en önde. hiç bir şeyi kabul etmiyor hatta ayağa kalkacak nerdeyse kabul etmiyorum derken.

kimdir bu beyefendi acaba.

Dostum az önce burda bi üye %65 azını hain ilan edecekmiş sn başkanıda hain ilan ederler o yüzden girmez
ben öyle sezinliyorum...%50-50 de nakit becerisi olan kazançlı çıkıyor..

girip daha fazlasını GS ye getirip kendide kazanacaksa ne ala.

bekliciiiz görüciiiz artık.

Hayırlısı olsun insallah bütün mahsülü 1 gecede pavyonda yiyen dayılar gibi çar çut etmeyiz güzelim araziyi.

Arsayı 400 milyon dolar cash paraya Araplara satmaya çalış dursun.

Belli ki önerge Rezan Epözdemir, Süheyl Batum ve Erden Timur tarafından daha önce kapsamlı bir şekilde hazırlanmış
Ve bugün de yönetim kuruluna teklif edilmiş

3 tane herif bedava kokteyl içecek diye forma alamam arkadaş

Umarım ihale olduktan sonra korkum gerçekleşmez. Giren firmalar anlaşıp o minimum oran 50 de bu işi almazlar. 50 az olmuş böyle bir arsa için. Bari 60 yazsaydınız.

Bekleyip göreceğiz artık.
ET NEF ile girerse çok fena kapak yapar bir çok kişiye valla ... inş girer.

Eşref Başkan'ın konuşmasını şimdi dinledim. Kemerburgaz'da saha yapımı için anlaşılan firma iflas etmiş. Anlaşma gereği verilen 60 m ön ödeme de yalan olmuş. Yani daha iş başlamadan 60 m kaptırmışlar.

Şimdi Bankalar Birliğinden ne zaman çıkıyoruz.
Hikaye ya bunla alakası yok ki. 70 milyon Euro peşinat verecek bir firma çıkmazsa öyle bir olasilik yok niye bunda diretip durdular bide sanki erken ödeme de karimiz ne olacak orası da şüpheli niye elimizdeki tüm parayı faiz odemeyelim diye tekten harcıyoruz, dönüyorsa ödemeler zaten git başka yerde değerlendir bu parayı manalı gelmiyor bana. 10 yıldır tek kupa alamayan adamlar ödüyor, fatura ödeyemeyen kulüp oduyorsa biz de Floryasiz ödeyebiliriz.

Umarım ihale olduktan sonra korkum gerçekleşmez. Giren firmalar anlaşıp o minimum oran 50 de bu işi almazlar. 50 az olmuş böyle bir arsa için. Bari 60 yazsaydınız.

Bekleyip göreceğiz artık.
Kendisinin bir de peşinat sözü var; o olduğu için yine bir nebze BB’deki faizden çıkma açısından kotarırız durumu en kötü -onun için Florya’ya kalmamız ayrı fail gerçi-

Bu arada bu ismi geçen firmalar KAKS-TAKS değerlerini yasal yapmayıp, arttırmak için mutlak çabalayan firmalar. Umarım lanetlenmeyiz bunlar yüzünden

Geri
Üst Alt