Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
sağ altta biri var en önde. hiç bir şeyi kabul etmiyor hatta ayağa kalkacak nerdeyse kabul etmiyorum derken.
kimdir bu beyefendi acaba.
kimdir bu beyefendi acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben öyle sezinliyorum...%50-50 de nakit becerisi olan kazançlı çıkıyor..Dostum az önce burda bi üye %65 azını hain ilan edecekmiş sn başkanıda hain ilan ederler o yüzden girmez
Para için her şeyi yapabilirimSeninde payını vermişler taraf degişmişsin
GalatasaraylılarSiz kimsiniz
Bu ada batsa gsmiz icin hayırlı olurAdaya 125 milyon lira harcayacağız saçmalığa bak.
ET NEF ile girerse çok fena kapak yapar bir çok kişiye valla ... inş girer.Umarım ihale olduktan sonra korkum gerçekleşmez. Giren firmalar anlaşıp o minimum oran 50 de bu işi almazlar. 50 az olmuş böyle bir arsa için. Bari 60 yazsaydınız.
Bekleyip göreceğiz artık.
kullanacakların cebinde akrepler var - gelirim sadece içerim mantığı devam oh.Adaya 125 milyon lira harcayacağız saçmalığa bak.
Transfer yap desek vermezler...Adaya 125 milyon lira harcayacağız saçmalığa bak.
Bir sebep daha bulunur ise, kim nasıl açıklayacak bakalım. BB için Florya dendi, takip edelim bakalım sonuç ne olacak.Şimdi Bankalar Birliğinden ne zaman çıkıyoruz.
Hikaye ya bunla alakası yok ki. 70 milyon Euro peşinat verecek bir firma çıkmazsa öyle bir olasilik yok niye bunda diretip durdular bide sanki erken ödeme de karimiz ne olacak orası da şüpheli niye elimizdeki tüm parayı faiz odemeyelim diye tekten harcıyoruz, dönüyorsa ödemeler zaten git başka yerde değerlendir bu parayı manalı gelmiyor bana. 10 yıldır tek kupa alamayan adamlar ödüyor, fatura ödeyemeyen kulüp oduyorsa biz de Floryasiz ödeyebiliriz.Şimdi Bankalar Birliğinden ne zaman çıkıyoruz.
Kendisinin bir de peşinat sözü var; o olduğu için yine bir nebze BB’deki faizden çıkma açısından kotarırız durumu en kötü -onun için Florya’ya kalmamız ayrı fail gerçi-Umarım ihale olduktan sonra korkum gerçekleşmez. Giren firmalar anlaşıp o minimum oran 50 de bu işi almazlar. 50 az olmuş böyle bir arsa için. Bari 60 yazsaydınız.
Bekleyip göreceğiz artık.