- 3 Temmuz 2012
- 139.488
- 87.931
- 5.338
FaşistYalçınkya olmaz
Yalçınkaya falan filan neyse düzeltilecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FaşistYalçınkya olmaz
Yalçınkaya falan filan neyse düzeltilecek
5 liradan çay satarsan zarar edersin yaw5 liradan çay satsak, 25 milyon bardak çay sattığımızda borcu çıkıyor..

Evrimin kanıtı değil midir Gürkan bey.Dursun'un kulakları çok büyük lan
Dursun zaten istediği gibi olmadı muhtelemen bu iş sürüncemede kalır gibi geliyor bana kısacası boşa alınmış bir yetki olabilir aslında alt limit %50 değil 60 da tutulsa idi net böyle olurdu ama yarı yarıya ve peşinatsız sanırım girer birileri tabii girilmesini isterlerse belki böyle bir ihale yapılmayacak bile.Bana da öyle geliyor ki 70 milyon verecek firma çıkmayacak. Sonrasında ön ödeme olmaksızın yapalım denilecek.
70 m euro %50nin içinde olmayacaksa ön ödeme gibi düşünülüp 3 sene sonraki karşılığına göre değerlendirirsek %60 falan ediyor zaten.Dursunun istediği:
-bloke hesap yok
-verilecek ve alınacak pay belirsiz(riva gibi %15e 85 verip hüpletebilirdi)
Sonuç:
-bloke hesap var
-Kulübün payı %50 den az olamaz
Gönül isterdi ki %70 net belirtilsin ama o da belli değil daha ihale yapılacak belki 60-70leri buluruz
Antidursunculara selam,çatışmaya devam
adadan çıkmazdımGodoman bir GSli olsaydım bende adaya önem verirdim muhtemelen![]()
Al işteDursun'un kulakları çok büyük lan
yeni ada ?Ada icin 125 milyon ile ne yapacaklar onu anlamadim.
çokta aman aman bir şey yok - boğazda havuzda yüzüyorsun kısmı hariç ... eğer ondan haz alıyorsan tabiYav bu adaya bi biz gidemiyoruz arkadaş
adaının kullanma alınan 1000 m2 lik alana yakın zemin kazık işleti tadilatlar vs vsAda icin 125 milyon ile ne yapacaklar onu anlamadim.
Admirim Baskanin belgeyi alıp üyelere sallamasını nasıl yorulmuyorsun70 m euro %50nin içinde olmayacaksa ön ödeme gibi düşünülüp 3 sene sonraki karşılığına göre değerlendirirsek %60 falan ediyor zaten.