GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Reji kırmızı elbiseli Monica Bellucci görünümlü kadına taktı. Ne zaman baksam onu veriyor ekrana.

Dursun özbek in bu işi başarabileceğine bi türlü inanamıyorum. Ya bu adamı dolandırıyorlar ya da siyaset işin içinde var. Riva fiyaskosu tarihi bir fiyasko resmen dolandırılmışız şimdi gidip aynı adama floryayı verdik şaka gibi

Beklenilen gibi yetki verildi. Kulübümüze hayırlı olsun.

70 m euro %50nin içinde olmayacaksa ön ödeme gibi düşünülüp 3 sene sonraki karşılığına göre değerlendirirsek %60 falan ediyor zaten.
Dopru bir nokta. Orası da belli değil aslında. Minimum %50 denildi sadece. Alan firma %50 de işi alıp avans olarak 70 ödeyebilir. %50 nin içinden.

Bana göre bunu da yazmak lazımdı.

Dursun özbek in bu işi başarabileceğine bi türlü inanamıyorum. Ya bu adamı dolandırıyorlar ya da siyaset işin içibde var. Riva fiyaskosu tarihi bir fiyasko resmen dolandırılmışız şimdi gidip aynı adama floryayı verdik şaka gibi
Demek ki ortalıkta yangın yapacak büyük bi mevzu yokmuş

Şimdiden alınan kararları hukuken nasıl esnetebiliriz diye çalışmalara başlamıştır Dursun ve arkasındakiler.

Bina yikilirsa yıkılsın hic fark etmez yeniden kurarız

Dursun özbek in bu işi başarabileceğine bi türlü inanamıyorum. Ya bu adamı dolandırıyorlar ya da siyaset işin içinde var. Riva fiyaskosu tarihi bir fiyasko resmen dolandırılmışız şimdi gidip aynı adama floryayı verdik şaka gibi

Çok açık değil mi? Galatasaray'ın yıllardır en önemli varlıkları olarak söylenirdi, kurtuluş olarak nitelendirilirdi Riva ve Florya. Çocukken keşke satılsa da yıldız topçular gelse diye hayal kuruyordum.

İkisinin de Dursun Özbek yönetimi tarafından değerlendiriliyor olmasının planlı olmadığına beni kimse ikna edemez. Maalesef 3 5 sene sonra Florya'nın da Riva gibi hiç edilişini konuşacağız burada.

Güzel birgünde güzel şeyler oldu,dursun ancak bu şekilde onay almalıydı

Çok açık değil mi? Galatasaray'ın yıllardır en önemli varlıkları olarak söylenirdi, kurtuluş olarak nitelendirilirdi Riva ve Florya. Çocukken keşke satılsa da yıldız topçular gelse diye hayal kuruyordum.

İkisinin de Dursun Özbek yönetimi tarafından değerlendiriliyor olmasının planlı olmadığına beni kimse ikna edemez. Maalesef 3 5 sene sonra Florya'nın da Riva gibi hiç edilişini konuşacağız burada.
Benim merak ettiğim konu, bir takım insanlar kandırıyorlar mı kendisinj yoksa bilinçli mi yapıyor.

Geri
Üst Alt