- 31 Ağustos 2021
- 70.322
- 50.334
- 3.843
Astral Projeksiyounda Hollandayı yenen milli takım ve gueye gelişmesiyle gün son bulur mu ?Güzel birgünde güzel şeyler oldu,dursun ancak bu şekilde onay almalıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astral Projeksiyounda Hollandayı yenen milli takım ve gueye gelişmesiyle gün son bulur mu ?Güzel birgünde güzel şeyler oldu,dursun ancak bu şekilde onay almalıydı
"Ya da" diye bir sey yok. Acik bariz piyon gibi kullaniyolar.Dursun özbek in bu işi başarabileceğine bi türlü inanamıyorum. Ya bu adamı dolandırıyorlar ya da siyaset işin içinde var. Riva fiyaskosu tarihi bir fiyasko resmen dolandırılmışız şimdi gidip aynı adama floryayı verdik şaka gibi
Utanmıyor musunFeramuz A Kayarlar nasil?
Yaw alinip durma be. Sana Arif ismini takdim ettim. Feramuz Arif Kayarlar. Kisaca FAK da diyebiliriz.Utanmıyor musun
Cidden adam gs menfaatlerini değil hep zararına olan şeyleri savunuyor. Biz neden bu adamı neden başkan yaptık cidden anlamıyorum.Maddelerin sonradan ekletilmeye çalışılması bile yönetimin kötü niyetini gösterir. Sen yönetim olarak kulübün haklarını en iyi şekilde koruyup genel kurulunun önüne getirmen gerekirdi. Erden Ağabey, Rezan vs. olmasa kimseye hesap vermeden kabul görecekti.
Teşekkürler
Yazdığım şeye dursunu savunacak tek cümle kuramaman durumu özetliyor malesefSeni kongrede göremedim
Benim merak ettiğim konu, bir takım insanlar kandırıyorlar mı kendisinj yoksa bilinçli mi yapıyor.
TR olarak şu kupayı şansa bala bir şekil alıp, kupa seremonisinde tüm takımın Bozkurt selamı vermesi tarzı bir şey olsa keşkeAstral Projeksiyounda Hollandayı yenen milli takım ve gueye gelişmesiyle gün son bulur mu ?
o kadarına çıkarlar mı bilmiyorum ama bana göre ne güzel tepki madalya alırken UEFA görevlilerinin elini sıkmamak olurTR olarak şu kupayı şansa bala bir şekil alıp, kupa seremonisinde tüm takımın Bozkurt selamı vermesi tarzı bir şey olsa keşke
Yalı çocuğuyla barışmak için araya adam sokan devamında erden timuru arkadan vurmuş birine ben güvenemiyorum şahsen. Mesela erden timurla arayı malum kişilerin telkiniyle bozup bozmadığını bilemiyor insan.Bilmem, kanıtsız kimseyi zan altında bırakmayayım. Kandırıldığını düşünmüyorum. Sonuç olarak, aynı işte bir kere fail olarak ciddi zarar yazmış birine aynı yetki yeniden verildi.
komisyon kurulur ( ne kadar deneyimli detaycı kişiler olursa o kadar iyi - hukukçuda lazım 2 tane %100 )Bloke hesap, en az %50 pay, bağımsız ihale komisyonu, denetleyici firmaların olması gibi belirli şartlarla yetki verildi. Doğrusu da buydu bence kısıtlamalarla yetkinin verilmesi. Ne kadar kısıtlama ve şart o kadar az hata şansı diye düşünüyorum. Bundan sonra artık ihale şartnamesi ve ihale süreci acaba ihale Eylül'de mi yoksa Eylül'den önce mi olacak?