GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Dursun özbek in bu işi başarabileceğine bi türlü inanamıyorum. Ya bu adamı dolandırıyorlar ya da siyaset işin içinde var. Riva fiyaskosu tarihi bir fiyasko resmen dolandırılmışız şimdi gidip aynı adama floryayı verdik şaka gibi
"Ya da" diye bir sey yok. Acik bariz piyon gibi kullaniyolar.

Bu dakikadan sonra ayak oyunu yapabilir mi Dursun? Eli kolu bağlandı gibi. Herkesin kafasında belli bir miktarda belirmiş oldu onun altınada inemez.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Maddelerin sonradan ekletilmeye çalışılması bile yönetimin kötü niyetini gösterir. Sen yönetim olarak kulübün haklarını en iyi şekilde koruyup genel kurulunun önüne getirmen gerekirdi. Erden Ağabey, Rezan vs. olmasa kimseye hesap vermeden kabul görecekti.

Maddelerin sonradan ekletilmeye çalışılması bile yönetimin kötü niyetini gösterir. Sen yönetim olarak kulübün haklarını en iyi şekilde koruyup genel kurulunun önüne getirmen gerekirdi. Erden Ağabey, Rezan vs. olmasa kimseye hesap vermeden kabul görecekti.
Cidden adam gs menfaatlerini değil hep zararına olan şeyleri savunuyor. Biz neden bu adamı neden başkan yaptık cidden anlamıyorum.

Süheyle rezana hain diyenler de utanmıştır umarım

Seçim döneminde ortaya çıkmasalar çekirdek parasına gitmişti gül gibi florya,bi ara hatırlayın 200-250 m dolar gibi rakamlar telaffuz ediliyodu dursuncular tarafından şimdi min 450 m demek zorunda kaldılar

Emeği geçen herkesten allah razı olsun,farkındalık yaratmasalar en iyi ihtimalde bile kaybımız 200m dolardı

Benim merak ettiğim konu, bir takım insanlar kandırıyorlar mı kendisinj yoksa bilinçli mi yapıyor.

Bilmem, kanıtsız kimseyi zan altında bırakmayayım. Kandırıldığını düşünmüyorum. Sonuç olarak, aynı işte bir kere fail olarak ciddi zarar yazmış birine aynı yetki yeniden verildi.

Bloke hesap, en az %50 pay, bağımsız ihale komisyonu, denetleyici firmaların olması gibi belirli şartlarla yetki verildi. Doğrusu da buydu bence kısıtlamalarla yetkinin verilmesi. Ne kadar kısıtlama ve şart o kadar az hata şansı diye düşünüyorum. Bundan sonra artık ihale şartnamesi ve ihale süreci acaba ihale Eylül'de mi yoksa Eylül'den önce mi olacak?

TR olarak şu kupayı şansa bala bir şekil alıp, kupa seremonisinde tüm takımın Bozkurt selamı vermesi tarzı bir şey olsa keşke
o kadarına çıkarlar mı bilmiyorum ama bana göre ne güzel tepki madalya alırken UEFA görevlilerinin elini sıkmamak olur

2inci olsanda yapabilirsin.

Negatif ozsermaye demek aslina bakarsaniz klubun batik oldugunu gosteriyor teknik iflas bir anlamda

Kisaca borclarimiz varliklarimizdan fazla
Bu rakam senlerden gelen birikimler icerir

Bunu artiya gecirmek icin buyuk kar yapmak lazim yada en buyuk gider kalemini
dusurup sermaye artisi yapmalisiniz

Zaten Dursun baskanda buna ugrasiyor
Bankalar Birliginden cikip Bedelli Sermaye artisi yaptiktan sonra artiya gececektir ozsermaye

Buraya kadar tamamda anlamadigim kisim bu uefa sadece bizimmi tepemizde diger kluplerin hepsinin ozsermayesi ekside
onlar nasil isi kotariyor bilemiyorum

Dogru Yoldayiz sahsi fikrim diger klupler beni ilgilendirmez biz bankalar birliginden cikip bedelli sermaye artisi yaparsak

Ciddi bir giderden kurtulup Ciddi bir gelir elde edecegiz ondan sonrasi onumuz acik klup borclarinin %70 80 i civarini bu paralarla oduyor olmamiz lazim bakalim nasil kullanacaklar parayi

Bilmem, kanıtsız kimseyi zan altında bırakmayayım. Kandırıldığını düşünmüyorum. Sonuç olarak, aynı işte bir kere fail olarak ciddi zarar yazmış birine aynı yetki yeniden verildi.
Yalı çocuğuyla barışmak için araya adam sokan devamında erden timuru arkadan vurmuş birine ben güvenemiyorum şahsen. Mesela erden timurla arayı malum kişilerin telkiniyle bozup bozmadığını bilemiyor insan.

Bloke hesap, en az %50 pay, bağımsız ihale komisyonu, denetleyici firmaların olması gibi belirli şartlarla yetki verildi. Doğrusu da buydu bence kısıtlamalarla yetkinin verilmesi. Ne kadar kısıtlama ve şart o kadar az hata şansı diye düşünüyorum. Bundan sonra artık ihale şartnamesi ve ihale süreci acaba ihale Eylül'de mi yoksa Eylül'den önce mi olacak?
komisyon kurulur ( ne kadar deneyimli detaycı kişiler olursa o kadar iyi - hukukçuda lazım 2 tane %100 )
komisyon X tarihe en geç teklif vs bekler (haydi erden timur diyelim buraya)
teklfieri değerlendirip Y tarihinde açıklamasını yapar.

Önce bbden çıkılacak, kalan parayla vadesi geçmiş borçlar ödenecek, sonra para kalırsa onun getirisiyle amatör branşlar vs. harcama yapılacak.

Muhtemelen yıllar içinde gelen paralar zaten borç ödemeye gider, dişe dokunur getirisi olacak bir para kalacak mı ortada, şüpheliyim.

Sonra yeniden borç sarmalı. Değişen bir şey yok gibi.

Geri
Üst Alt