GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

İnşaat maliyetlerinde de geri yönlülük başladı btw. Konuşma önce hazırlanmış. Her şeyi kolpa herifin
birde şu algı var

inşaat alanının tamamı satılırmış gibi x M2 birimi yapıyorlar. (süheyllerde aynı hatayı yaptı)

onların %30 una yakınını pazarlayamıyorsun - ortak alandır - bilmemnedir - odur budur diye gidiyor.

çakal emlakçılar brüt m2 yaparken atıyorum otparktaki araç yerinin metrajını bile katarlar kullanım hakkı dye ev satarken (satış fiyatı artınca komisyonda şişiyor ya) - o nedenle yanlış tanıtım.

kadıköyde bu yöntem ile kandırıyorlar milletin apartmanlarını almak için kentsel dönüşümde - sonra dava mava iş bitti gittiye geliyor.

Bakalım genel kurulu üyeleri sağ duyulu olup yetkiye ret mi verecek, yoksa elimizdeki son değerin yok pahasına satılıp gelirin de çarçur edilmesine onay mı verecek

neresi pazarlamak ayrı bir şey dursun başkan allahaşkına - GS camiasına konuşuyorsun be adam...

konuştuğun kitlede topraktan yatırım diye 100 tane satış yapamıyorsan yapma zaten bunu - normalde de satamazsın bu kafada..

elin para bulmuş öküzü bile gelip apartman yapıp %300 karla satıyor hiç bir haltta anlamadan...

riva sürecinden hiç mi ders almadın - bak adam orda kendi sistemini kurdu - senin evlerin kaba halde yattı...

bide parasalda sıkıntı yaşarsınız diye korkutuyorsun..

%70-%30 ya da %65-35 i buluyorsan yaptır ...%50-50 de resmen başım ağrımasın hemen halledelime gidiyorsun... nakit döngüsü yeten herkes gelir %50-50 ye....

ulan şeytan diyorki harbi ihaleye NEF girsin %65-35 az kar marjıyla yapsın... tüm düzeni kendi istedikleri şekilde bozsun ..

en azından GS 'yi kazıklamayacağından emin oluruz...

rezillik adam kendi gerekçesini öveceğine bundan dolayı olmalı diyeceğine diğer tezi bokluyor.

BB kapatılması lazım...

nisandan beri bir kaç hafta diyordun - bir kaç ya çıktın geçen ay ..

her şeyi peşinatı verene floryayı emanet edeyim - deidğimi ypmış olayımdasın .

sağlıklı kafa değil - günün derdini halledelim - geleceğe geldiğinde bakrız kafası...

özetle "beni BB olayından kutaran - Florya'da meyvesini yer "

şu rivadaki erkenden gelirleri daha az miktarda alayım - uzun vadedeki daha fazlasından vazgeçeyim - günümü kurtarayım mantalitsinden farkı yok .

inşallah şunu söyleyecek bir babayiğit çıkar.

1720252799923.webp

Çıkmak zorundayız, çıkmak zorundayız…

Hani çıkıyordun be adam

aha "ÇOK DETAY VEREMİYORUM"

avans almaya bağlı neler var arkasında acaba

Dursun Özbek konuşma şeklinden belli eder durumu

Şu an olabildiğince yavaş, eveleyip geveliyerek konuşuyor

Kemerburgaz için ta geçen sezona söz verdin , ne oldu ?

3 gün önce sırf gösteriş olsun diye poz verdirmek için antrenmana çıkardın takımı, aynı şekilde GK oncesi Ada'da lansman felan

Üyeler uyanık olun !!

"bundan kurtulmak istemiyorsanız ne yaparsanız yapın" mı dedi ?

Okadar çok yalan söylüyor ki aklı başında bir üye çıksa onlarca soru sorar ama maalesef gençler pek gelmemiş galiba
Bankalar birliğinden sezon bitmeden cikacaz dedin 30 milyon avro sıcak para +sponsor paraları ama neden çıkmadın ?? diye bir kişi.bile sormadı

Yanağını okşata okşata gezen adam pranga kabul etmem diyor :D
konuyu siyasallaştırmak asla istemiyorum ama ordan sezdiğim şeyler yok değil...

çevre bakanlığından şak diye gereken izin mizin projeyi bakırköy kabul etmese bile ankaradan onaylatma falan gibi şeyler yani.

öyle bir şey umarım yoktur.

Geri
Üst Alt