GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

bu dursunun yatacak yeri yok

Abi başkandan ve ciddi şekilde kulübü seviyorsan tek yerden gelecek gelire göbek bağlanmaz. Git sponsor filan bul. Eğer problem var ise bu şekilde gider. Bu söylem hiç iyi olmamış. Aba altindan sopa gösteriyor. Bizim kongre bu tarz olayların cezasını her zaman kesmiştir. Bakalım bugün nasıl bir aksiyon alinacak

olum geçen sene 35 e boey ve bakambuyu sattın
tarihin en büyük sponsorluk anlaşmaları yapıldı
bu sene zanioloyu yolluyorsun
daha bir ton topçuna teklif var
clye gidiyorsun tekrar

senin bu kulübün geleceğini floryadan gelecek olan avansa bağlaman ne kadar kötü ve yalancı bir insan olduğunu ortaya seriyor

Kaldı ki bunlar avans alamazsa batacak diye teklifler de daha düşük olacaktır. Kulübe zarardan üyelikten ihracı istenmeli
dedim ya abi o işin özeti şu

2 milayr BB den çıkış parasını şak diye verecek çok firma yoktur - yani inşaat firması nakit akışından 2 milyarı çıkarıyorsa risk alıyor demektir.

%50-%50 de bunu verecek adamın şartıdır muhtemelen. yani "alacağıımızdan avans" deniyor ama %50-50 hakkaniyetlidir diyerekten paya karşılık oluyor aslında - ticari açıdan daha karlı çıkar karşı taraf....

bakalım muahlefet kesim neler diyecek.

olum geçen sene 35 e boey ve bakambuyu sattın
tarihin en büyük sponsorluk anlaşmaları yapıldı
bu sene zanioloyu yolluyorsun
daha bir ton topçuna teklif var
clye gidiyorsun tekrar

senin bu kulübün geleceğini floryadan gelecek olan avansa bağlaman ne kadar kötü ve yalancı bir insan olduğunu ortaya seriyor
işte yetkiyi alırsa- salacak ordaki gelirleri trasnfere - bugüne kitlenmişti her şey bana göre tamamen.

yetki alamazsa o gelirleri BB'ye ağırlık vererek değerlendirecek.

Abi başkandan ve ciddi şekilde kulübü seviyorsan tek yerden gelecek gelire göbek bağlanmaz. Git sponsor filan bul. Eğer problem var ise bu şekilde gider. Bu söylem hiç iyi olmamış. Aba altindan sopa gösteriyor. Bizim kongre bu tarz olayların cezasını her zaman kesmiştir. Bakalım bugün nasıl bir aksiyon alinacak
Umarım 2016’daki tüydüler lafı ile bugün yaşananları bağdaştıran bir konuşmacı çıkar da yetki verilmez

İşin sonunda Florya'dan Kemerburgaz'a geçmiş olacağız ve borçlarımız aynen duruyor olacak sanırım. Üstüne elimizde ada dışında başka bir arsa da kalmamış olacak.

1. fazı bu yaz tamamlanıyor

ama oraya geçip orda kalacağızdan çark ettiniz geçen gün .

sözler güzel - ama zamanlama ve bu sözleri işletmede koatik bir yönetim maalesef.

Bu soktumun kuralları bi bize mi var lan. Aclıklarından çimen yiyorlar bjk tesislerinde

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

2 milayr BB den çıkış parasını şak diye verecek çok firma yoktur - yani inşaat firması nakit akışından 2 milyarı çıkarıyorsa risk alıyor demektir.

%50-%50 de bunu verecek adamın şartıdır muhtemelen. yani "alacağıımızdan avans" deniyor ama %50-50 hakkaniyetlidir diyerekten paya karşılık oluyor aslında - ticari açıdan daha karlı çıkar karşı taraf....

Bunlara vermeye niyetli gibi

İnşaat sektöründeki şu anki durgunluktan bahsediyor ama TR’de her zaman teşvik edilen bir sektör olduğu için 3-4 sene sonrasına denk gelecek satışlar falan. Seçim dönemi öncesi bir kere daha teşvik verilecektir. Çok boş yapıyor açıkçası. Bunu gönderip Erden Bey’i getirmek lazım. Dursun’a İnşaatı kendimiz yaparız, yapamıyorsan yapacak Başkan’ı getiririz demeliyiz

Bu soktumun kuralları bi bize mi var lan. Aclıklarından çimen yiyorlar bjk tesislerinde

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

şu tamamen genel kurulu korkutma amaçlı iş diye düşünüyorum...

o riski 2 senelik gelir ve başarıya rağmen egale edememişlerse zaten yarın istifa etsinler.

öyle abzürt bir şey olamaz.

Boey in parası nerede
Bankalar Birliği yalanının hesabını kim verecek

İstifa...

Bunlara vermeye niyetli gibi
geçen gün 343 te haluk ve "baron" denilen adam-adını unuttum- bu ismi vermişti zaten.

yani ihale mihale traş ...zaten belli gibi durum var.

o düzenide bozan adaylık sürecindeki muhalefetiyle süheyller oldu...

iyi ki tek aday olmamış demeden edemiyorum şu an.

Referans alınması gereken mevzu belli.

Önceki Riva ve Florya anlaşmasında ne vaad etti, Galatasaray bu zamana kadar ne kazandı?

Çok basit ya, çık bunu açıkla da herkes görsün o projeden ne kadar zarar gördüğümüzü.

Geri
Üst Alt