- 31 Ağustos 2021
- 70.332
- 50.342
- 3.843
evet - tüm sene pamuk görünen adam suatı bi karış oturyor orda. 2 senesini bugün için verdi- sonucunu bekliyor.stres ölçerin mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet - tüm sene pamuk görünen adam suatı bi karış oturyor orda. 2 senesini bugün için verdi- sonucunu bekliyor.stres ölçerin mi var
çok asabisinstres ölçerin mi var
Kaldırmayacağız. Erden Timur bundan da bahsetti. Satışların %50 si bb borcu ödemesine gidecek dedi. Faiz maksimum 1 yıl işler dedi. Satışlar ile 1 yılda bu borç kapanacak diyor.Orada başkan temlikten bahsediyor 13 milyar tl onu nasıl kaldırıcaz?(70 milyon dolar gerekiyor)
Geçen hafta Bodrum'da Dursun Özbek ve takımın şampiyonluk kutladığı Mardarin Otel'in sahibi ile anlaşılmış. Anlaşma hâlâ geçerli dedi Haluk Yürekli! Google üzerinden bakınca ra zaten hükümete çok yakın bir kişi olduğunu görürsünüz. İhaleye bile başka şirket giremez ne kadar şeffaf yaparsanız yapın!..Erden Timur'a vermezler o da girmez zaten alacak firma şu an bellidir sadece formalite olacak eğer oldu da girdi diyelim bu sefer siyasiler önüne taş koyar bu sefer kendi işleriyle ilgili ciddi sıkıntılar doğar önüne tonla taş koyarlar.
Gelir gider dengesi futbolda değerlendirilir genelde değil.Dört Büyük Kulüp UEFA Finansal Sürdürülebilirlik ve TFF Kulüp Lisans Talimatını Geçebilecek mi?
Futbol Ekonomiwww.futbolekonomi.com
Burada okumuştum negatif öz sermaye işini. Dediğim gibi açıklama saçmadır zaten o konuya bir yorumumda yok bilmediğim için.
serhoş kalktım döner yiyorumçok asabisin
afiyet olsun yarasınserhoş kalktım döner yiyorum
ardından içmeğa devam
zamlar iyi gelmiş sana belliki - bidaha lenin falan dememelisin benceserhoş kalktım döner yiyorum
ardından içmeğa devam
zam gelince içilmeyecek diye bir şey mi varzamlar iyi gelmiş sana belliki - bidaha lenin falan dememelisin bence![]()
zamlar iyi gelmiş sana belliki - bidaha lenin falan dememelisin bence![]()