GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Dursun ozbekten kulüp adına maddi destek beklemeyin.Cunku nereli dursun bey giresunlu.bir truzim çalışanı olarak.suna emin olabilirsiniz giresunlular da en az kayserililer konyalilar denizli ve usaklilar kadar parayı sever nefes para ile olsa nefes almazlar .O yuzden umarım.yetki alamaz dursun bey

erden başkanla görüşüp bloke ibarenin eklenmesini istedi eklendi o da sonra yetki verilmesini desteklediğini açıkladı.

şimdi erdencilere soruyorum ne oldu reisler ne oldu ben yanlış kurulumu izliyorum .

e 28 konuşmacı var deniyordu ?

milletin yarısı salonda yok şu an oylama mı yapıalcak ?

Edit : he konuşma kısıtlaması ile lehte alehte diye soruyor

Zengin adamlar yaşlı ölüyor. Mesela.bizim.patron 76 yaşında cıva gibi maşallahı var.Dedem aybi yaşta afedersiniz altına kaçırıyor. Fakirler emekçiler genç ölür

Lehinde konuşacak adam iki cümleyi bir araya getiremiyor; ne uyduracağın düşünüyor herhalde

Bunun çözümü genel kurulun 2 gün yapılması

erden başkanla görüşüp bloke ibarenin eklenmesini istedi eklendi o da sonra yetki verilmesini desteklediğini açıkladı.

şimdi erdencilere soruyorum ne oldu reisler ne oldu ben yanlış kurulumu izliyorum .
yetki verilmesini desteklediğini nerden anladın nerden çıkardın?

adam biz kendimiz yapmalıyız diye tekrarladı konuşmasında.

Fosiller gece geç saatlerine kalmamak için alkışla destek veriyor istemeyen gider kapı orada zorla katılın denmiyor.

Dayı 3 kelime etti 5 kere eeee dedi abi ne diyim valla zamanın bu kadar değerliyse katılmazsın olur biter amcacım

E napalım beyefendi
Oldu bittiye mi getireceğiz

Geri
Üst Alt