GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

O değilde bir sorum var

70 milyon dolar, bize kalacak %50den düşecek di mi? Bunu belirttiler mi özel olarak. Bu çünkü şey demek, gelecek paranın gelme süresi daha da uzayacak.

Muhalefet o kadar yok ki Rezan ile Süheyl akşama kadar daha bir 3 tur döner.

Bir önceki döneminde riva galatasaray’ın geleceğidir diyen, bu projeyi yapmazsak batarız diyerek güzelim araziyi hiç edenler şimdi gelmiş,

Bize güvenin, florya galatasaray’ın geleceğidir, bu projeyi yapmazsak batarız diye geldi karşımıza, üstelik ilk dönem seçilirken kullandığı argümanlarla çelişirken.

Elbette ki insanlar yetki verelim ama şartları böyle böyle olsun, denetimli olsun diyor

hasılat paylaşımı olarak ihale edin. %65 pay alın geçin abi hadi neyi hala tartışıyoruz
Yapamaz birilerine sözler vermiş belli. Riva gibi hiç edecek burayı.

Bu arada Erden Timur'un istifasının bir nedeni de bu konuydu bence. Erden baktı başkan burayı birilerine peşkeş çekecek. Dayanamadı. 2 gün önceki videoda bir çok şeyi söyledi zaten.

Halbuki sportif anlamda başarılısın. Erden Timur gibi elinde altın gibi bir adam var. Bırak Florya'yı adama. Kendi yapmasa bile yönetiminde olacağı için takır takır yapardı.

Ama dediğim gibi dursunun verdiği sözler var bence.

Dursuna yetki verin Galatasaraya ihanet eder, rivayi nasil bedava verdik florayi da bedava elden cikarir bu dursun

Kimse uğraşmak istemiyor çünkü, iş bitirici adam da yok.

Hikayenin ne olduğuna kimse hakim değil ben de bunu anlamıyorum. Mesela ver bu işi Erden Timur’un kontrolüne, kotaramayacağına dair tek şüphem yok, bu sorumluluğu yönetimde kimse almak istemiyor o yüzden satalım kurtulalım derdindeler.

Maliyeti sıfır olarak açıkladılar mesela niye çünkü yönetim için risk yok, gelir gelirse gelir gelmezse gelmez. Gelirse kardır gelmezse bahane bulunur. 1 milyar dolarlık ciro potansiyeli var elinde ve maliyet sıfır yazıyorlar yani şu bile fail.
keşke kendimiz yapmaya soyunsak
keşke Erden timur başında olsa (ama başka görevi olamaz - zaten ciddi iş bu konu)

sabaha kadar güvenirim. ama allah bilir ne kadar sabrı zorlanır o süreçte ... girer mi eminde değlim. (karda eder bu arada kendi şirketi üzerinden ama denmedik bırakılmaz - artniyetli pirana dolu bizim kulüpte)

bu yöntem olmaycaksada hakkaniyeti neyse işin 65-35 vs, o yoldan çok sağlam sözleşme şartıyla ilerlesin.

Sorun da bu zaten. Senin o dediğin oranı yazdıramaz Dursun. Yazdırabilseydi en başta öyle gelirdi. Şu saate kalmazdı oylama.

Önümüzde Riva olayı var. Süreç aynı gidecek. Orada emlak konut vardı burada yandaş bir firma olacak. Dursuna eskiden güvenim vardı artık zerre yok.

Bir de 70 milyon dolar peşin ödeme 50-50 oranı durduk yere çıkmadı. Belli ki muhtemel bir kaç firma ile görüşmüşler.
ön görüşme zaten oldu. Bunda yanlış bir şey yok ki. İhale de şartname bu olur 2-3 firma katılır %60-%40 olur sallıyorum. Ön görüşmelerde firmalar aşağı yukarı bu tarz oranlar konuşulmuştur o yüzden bu oranlar üzerinden örneklendirme yapılıyordur gibi iyi düşünüyorum ben. Ama tabi burası Türkiye senin dediğinde olabilitesi yüksek.

Rezan 1 TANE HANE için imzalı teklifin tutarlılığı olmaz be adam ...

o çok değişken bir bakış açısı

allah korusun istanbul bi 4.5 sallansın - gider senin o teklifin....

Rts bunlar kendi malları oldu mu sinekten yağ çıkartırlar. Burada durum farklı.

ön görüşme zaten oldu. Bunda yanlış bir şey yok ki. İhale de şartname bu olur 2-3 firma katılır %60-%40 olur sallıyorum. Ön görüşmelerde firmalar aşağı yukarı bu tarz oranlar konuşulmuştur o yüzden bu oranlar üzerinden örneklendirme yapılıyordur gibi iyi düşünüyorum ben. Ama tabi burası Türkiye senin dediğinde olabilitesi yüksek.
Ben Erden Timur'un bunlardan rahatsız olduğunu düşünüyorum. Hatırlayın bir kaç ay önce Florya'da ki basın toplantısında başkanla fikir ayrılığımız var cümlesini kurmuştu. Hatta bir tık ileri gideyim. Dursunun yaptığı bu görüşmelerden Erden Timur'un haberi bile yoktu.

Erden Timur hep biz yapacağız derken konuyu bir anda hasılat paylaşımına döndüren Dursun.

Geri
Üst Alt