GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Daha kac kisi konusacak ? Listede kim kaldi agir toplar varmi?

Bu teklifle ilgili GS space yayınında değindiler Cüneyt diye genel kurul üyesi isim de verdi tanınan biri Nivak'tan 225 m2 için pazarlıkla Nivak 1.4 milyon dolara satıyormuş alıcı 1.2 milyon dolar veriyormuş. Ne kadar doğru dur bilmem?
abi o çok değişken bir şey ya

ben caddebostanda 2 bina bitirdim ...birisi az haneli - haliyle hane başı harcaman daha çok

öbürü çok daha kalabalı ma temiz iş .

bir tanede kaşımızda 2 blok hayvan gibi bu civarda bilinen firma vardı

adamların daireler (o zaman tabi) : 1.2 milyon TL ye satılmıştı (400-450 k dolar)

bizim çok daireli binada : 800 bin dolara satmıştı patron

ilk az daireleri binda 1.3 M dolara satmıştı.

aynı muhit - aynı snıf kalite - bizim işçilik daha temizdi ama malzeme markaları aynı. biraz pazarlanmayla alakalı iştir bu.

çokta değişkendir .

deminde dedim...bi 4-4.5 sallasın değeri artadabilir - 0 proje diye (bu ışın çelebinin dediği sismik sistem kur - floryada ilk sen ev satarsın mesela ) - ama işlerin önünüde kesebilir . çok değişiken süreç o.

Ben Erden Timur'un bunlardan rahatsız olduğunu düşünüyorum. Hatırlayın bir kaç ay önce Florya'da ki basın toplantısında başkanla fikir ayrılığımız var cümlesini kurmuştu. Hatta bir tık ileri gideyim. Dursunun yaptığı bu görüşmelerden Erden Timur'un haberi bile yoktu.

Erden Timur hep biz yapacağız derken konuyu bir anda hasılat paylaşımına döndüren Dursun.
Rahatsız olabilir kendince haklıdır da ama GS'nin yapma ihtimali gerçekten düşük. Bir kere o sırada bir çok yönetim değişikliği olacak bunların hepsi sorun olur. GS başarılıyken para olur ama başarısız olduğunda neler oluyor biliyoruz. O yüzden hasılat paylaşımı daha doğru geliyor bana. Oranları bilmem bu bilgili renktaşlarda %65 GS payı uygundur diyorlar.

Galatasarayın geleceğini çalan adamdan akıl alacak değiliz.

Seyrantepenin bir spor ve yaşam merkezi olmasından çıkıp cücük kadar kalmasına sebep olan adamlardan birisi sensin be adam. Kulübün olması gereken arazilere gökdelen kurulup alanın cami minaresine dönüşmesinin sebebi sizlersiniz. Herifler en tepeden maç izleyebiliyor

NEF + Polat inşaat ortak şekilde 60-40 a yapsın - 70 M dolar değilde 40 M dolar peşinat çıkarsın mesela ne bileyim 80 tane şekilde denge kurup yapılır....

en en önemlisi : GÜVEN ortamı - olmazsa 60 takla at baş ağrısına dönüşür.

Geri
Üst Alt