GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Yetkiyi alırsa bir daha böyle bir oylama vs olacak mı ?

Adnan Polat: Florya projesini kendimizin yapması pek mümkün değil, buna gerek de yok. Çok büyük, başarılı firmalar var. Uzaya roket de fırlatmıyoruz sonuçta.

Demek ki Adnan Polat da peşkeşçi. Vaay be.

Konuşmalardan anladığım Dursun Özbek yetkiyi yetki metnine eklemeler ve bir takım muğlak şeyleri ortadan kaldıran değişiklikler yapılarak alacak gibi.

Fatih Altaylı'nın Galatasaray'ın son asseti değil lafına takıldım. Her kaynağına son kaynağı gibi titizlikle bakılması gereken bir zamanda bu ne gevşek yorumdur anlamadım. Sadece M. Ülker'in 500 milyon dolardan fazla aktardığı bir rakiple yarışıyoruz bu ne rahatlık?

İyi gazetecilik yaptığı dönemler de oluyor ama asla güvenilecek adam değil Altaylı.

Adnan Polat: Florya projesini kendimizin yapması pek mümkün değil, buna gerek de yok. Çok büyük, başarılı firmalar var. Uzaya roket de fırlatmıyoruz sonuçta.

Demek ki Adnan Polat da peşkeşçi. Vaay be.

%65 alt limit koyarsin, onun altina veremezler. Peskes meskes de kalmaz.

ErdennTimur %68 ile ben yapiyorum da diyebilir.

bunun başrılabilineceğine inanılmıyor - çünkü divanın özünü bilenler kesin laf çıkar - çamur atılır biliyor.

yoksa keşke yapılsa ama Hasan 'ın dediğinede ek yaptım . aynı yönetim kadrosuyla bitmez o iş - 3 4 sene boyunca ciddi şekilde orayı yürütecek kadro lazım. yani bu minimum 2 yönetim dönemi demek - farklı başkan olabilir , farklı sesler çıkablir.

en kazançlısı - ama süreç olarakta en zorlusu o.

şu an ET haricinde de kimseye güvenmem o konuda - adnan polat vs bile güvenmem...ha derskinki bu ikisi ortak yapsınlar amenna olur - ama o ortam oluşur mu ...sanmam.
Florya'yı yapmak gerçekten zor değil aslında. Sizde biliyorsunuz. Bu neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Belki mesleğim ve işim bu olduğu için rahatım

Bu arada şimdi dinliyorum Adnan Polat'ı şaşırıyorum. Böyle bir arsa onun olsa kendi mi yapar yoksa hasılat paylaşımlı mı verirdi.

Bir örnek vereyim. Ben yabancı bir gıda firmasının ki çok büyük bir firmadır, Torbalı'daki tüm üretim ve sosyal tesislerinin inşaatını yaptım. Projenin başındaki kişi firmanın Türkiye genel müdürü idi. Proje yönetimi ve kontrolü için bir firma seçildi. Yerli bir firma. Bu firma proje ihalesine çıktı ve projeleri hazırlayacak firmayı seçti. İşin kontrolü için proje yönetim firması mimar, mühendis, teknikerlerden oluşan kadroyu kurdu. İnşaatın ihalesine hazırlanıldı ve çıkıldı. Yeterliliği bulunan firmalar ihaleye girdik ve benim firmam kazandı.

Bunun benzeri bir sistem işleyecek. Yönetimlerin değişmesi sistemi değiştirmeyecek.

Türkiye'de gördüğünüz o büyük sanayi devlerinin çoğu inşaatları bu şekilde yürüyor. Ki sanayi tesisi yapmak konut yapmaktan çok daha zordur.

Daha zorunu bu firmalar yapabiliyorsa afedersiniz 6 katlı konut projesi rahat yapılır.

ne kadar gereksiz ve sonucu belli en az 2 hafta transfer surecinden calan bir genel kurulgng

Şuan yetki oylaması yapılacak metin değiştirilebiliyor mu? Yoksa başka bir tarih mi belirlenmek zorunda? Belli seyler netleşirse kurul zaten yüzde 80/90 onaylayacak gibi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ulan Nevzat;

Herif sadece onaylayacağım diyenleri tweet atmış, eleştirilere yer vermemiş

Sanırım bissakkayı alacagiz,rüyamda gördüm

Geri
Üst Alt