Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.949
- 1.230
- 1.948
Dursun abi yetkiyi alacak büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavaş alsınDursun abi yetkiyi alacak büyük ihtimal
Daha 10 kişi var konuşmayanBaşladı mı oylama
Adnan Polat: Florya projesini kendimizin yapması pek mümkün değil, buna gerek de yok. Çok büyük, başarılı firmalar var. Uzaya roket de fırlatmıyoruz sonuçta.
Adnan Polat: Florya projesini kendimizin yapması pek mümkün değil, buna gerek de yok. Çok büyük, başarılı firmalar var. Uzaya roket de fırlatmıyoruz sonuçta.
Demek ki Adnan Polat da peşkeşçi. Vaay be.
Florya'yı yapmak gerçekten zor değil aslında. Sizde biliyorsunuz. Bu neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum. Belki mesleğim ve işim bu olduğu için rahatımbunun başrılabilineceğine inanılmıyor - çünkü divanın özünü bilenler kesin laf çıkar - çamur atılır biliyor.
yoksa keşke yapılsa ama Hasan 'ın dediğinede ek yaptım . aynı yönetim kadrosuyla bitmez o iş - 3 4 sene boyunca ciddi şekilde orayı yürütecek kadro lazım. yani bu minimum 2 yönetim dönemi demek - farklı başkan olabilir , farklı sesler çıkablir.
en kazançlısı - ama süreç olarakta en zorlusu o.
şu an ET haricinde de kimseye güvenmem o konuda - adnan polat vs bile güvenmem...ha derskinki bu ikisi ortak yapsınlar amenna olur - ama o ortam oluşur mu ...sanmam.
peskescinin kralidir hem deAdnan Polat: Florya projesini kendimizin yapması pek mümkün değil, buna gerek de yok. Çok büyük, başarılı firmalar var. Uzaya roket de fırlatmıyoruz sonuçta.
Demek ki Adnan Polat da peşkeşçi. Vaay be.
İyi ki gitmemişsin yoksa kürsüye çıktığında buradakiler sana da giydirirdi.![]()