Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.965
- 48.287
- 4.933
Saat 20:35'de burada oloylamaya geçilidiği vakit ment at knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat 20:35'de burada oloylamaya geçilidiği vakit ment at knk
22 kişi varDaha kac kisi konusacak ? Listede kim kaldi agir toplar varmi?
abi o çok değişken bir şey yaBu teklifle ilgili GS space yayınında değindiler Cüneyt diye genel kurul üyesi isim de verdi tanınan biri Nivak'tan 225 m2 için pazarlıkla Nivak 1.4 milyon dolara satıyormuş alıcı 1.2 milyon dolar veriyormuş. Ne kadar doğru dur bilmem?
Rahatsız olabilir kendince haklıdır da ama GS'nin yapma ihtimali gerçekten düşük. Bir kere o sırada bir çok yönetim değişikliği olacak bunların hepsi sorun olur. GS başarılıyken para olur ama başarısız olduğunda neler oluyor biliyoruz. O yüzden hasılat paylaşımı daha doğru geliyor bana. Oranları bilmem bu bilgili renktaşlarda %65 GS payı uygundur diyorlar.Ben Erden Timur'un bunlardan rahatsız olduğunu düşünüyorum. Hatırlayın bir kaç ay önce Florya'da ki basın toplantısında başkanla fikir ayrılığımız var cümlesini kurmuştu. Hatta bir tık ileri gideyim. Dursunun yaptığı bu görüşmelerden Erden Timur'un haberi bile yoktu.
Erden Timur hep biz yapacağız derken konuyu bir anda hasılat paylaşımına döndüren Dursun.
yokAnlaşıldı Polat'a peşkeş çekiliyor.
polatın inşaat şirketi polat inşaat mıAnlaşıldı Polat'a peşkeş çekiliyor.
İftiraya devam nasılsa serbest olduAnlaşıldı Polat'a peşkeş çekiliyor.