- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.588
Bu gece transfer gelir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekin sen hiç dayak yedin miyetmez. dursunu da dövsünler.
Yemeği ocakta unuttuysaKonuşmadan feragat etmeyi Galatasaray'ın büyüklüğüne niye bağladınız hanfendi yav
Örovizyonla ilgilen burası senin yerin değilYemeği ocakta unuttuysa
yedim ama kalabalıklardıEkin sen hiç dayak yedin mi
Başlığın adı Olağanüstü Genel Kurulu, Filistin Meclisi değil. Gel beraber çıkalım başlıktanÖrovizyonla ilgilen burası senin yerin değil
Ekin galatasaray başkanını kimse dövemezyedim ama kalabalıklardı
Üstüne bir de Kemerburgaz imece usulü yapılıyor. Para akışı artık ödemeyi söz veren kişi ne zaman öderse oluyor. İşlerde ona göre ilerliyor. Bu kadar hızlı gitmesi bile bir mucize bence.kendin yapmak istesen önden /topraktan satış yapmaya MECBURSUN .. yapamazsan baştan tıkanırsın.. ama bunu sağlayıp etap etap satış yaparaktan döndürebilirsen çok rahatlarsın - başlangıcı en önemlisi. tabii gerektiğinde nakiti çıkaracak insanlarında bu işin başında olması önemli.İnşaat çünkü bu - bitene kadar tek yaptığın şey genelde para vermektir. hemde sürekli para vermektir. (kemerburgazın yavaşlığı burdan bence)
o yüzden örnek veriyorum - fenerde oluyor olsa bu iş - leblebi gibi 100 150 ev daha konuşmadan sonra satılırdı iki kağıda imza atılarak . manyak gibi para sokuyorlar zengin kesiminden. Al sana rahat rahat başlangıç parası....
mesela kongredeki sürekli konuşanlar falan almalı öyle bir şeyde en azından 1 tane falan - sonuçta haybeye vermiyorsun gayrimenkul alıyorsun.
çok saçma olacak ama örneklendireyim. Ben apt yöneticisiyim - bozuk bir şeyi yaptıracağız - kasada nakit yok ama nakit lazım işi yapana para vermek için - kimse hayrına 2 3 ay sonra ödemeye ok demez. yeri geliyor 3 4 aylık aidat yatırıyorum ki kasada o iş olsun - ama kendime borçlandırmıyorum.
binbir türlü yol bulabilirsin. ama yönetimini yapman önemli. şeffaf olman ve kendini açıklayabilir olman daha da önemli.
toplam işe baktığında inşaat maliyeti çokta fazla değil
kemerburgaz o yzüden aynı kıstasta değil beceri konusunda - kemerburgaz detaylı altyapılı teiss - 12120938 tane ihtiyacı son kalite karşılamk zorundasın ve pazarlama yapamıyorsun orda. çok farklı (bir de sanırım ordaki firma batmıştı etmişti işler yavaşlamıştı)
kısaca kendin yapsan - 2 3 yönetim / başkan / yakşalık 24+ aylık divanda eleştri / boş muhabbetler ilede uğraşmak zorundasın.
bunun başağrısı yerine HAKKANİYETLİ paylaşım yaparsan en iyisi senin için o olur. KOLAYI odur. bunun güveni oluşması lazım.
Yönetim kendi gidişatında bunu vermedi - kurul tarafıda her zerresini denetleyelim kafasında (doğrusu bu). Orta zemin bulunur ve doğru yönetilirse evelallah yapılsın.
Korkma galatasaray emin ellerdeErden hariç kimsemiz yokmuş onu görmüş olduk
Hayal kırıklığımın tarifi yok