GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

E9AsSm1XMAo_8KE.webp

doğru ışık açısında müthiş ovallikte ve bir tarafı "dark side of the moon" denebilecek kelliğimden gurur duyuyorum...

forum notlarına ve tarihe not düşülsün lütfen..

Adadaki havuzda ne yapacaksınız olm. Kalamış neyinize yetmiyor da 50 metrelik havuza göz diktiniz. Bunlar acayip insanlar ha.

Susuzda kalmışız ...

Hanfendi siz niye bu kadar insanların haklarını toplum baskısıyla gasp etmeye çalışıyorsunuz yav

Adadaki havuzda ne yapacaksınız olm. Kalamış neyinize yetmiyor da 50 metrelik havuza göz diktiniz. Bunlar acayip insanlar ha.
kürekçiler hep böyle işte- gün gelir su topu bitçesinede göz dikerler

bir büyük genel kurulda mikrofona gelmesinler - o gün GS seviye atlamış olacak.

Bu ne bıkkınlık ve bezmişlik arkadaş
Yönetmek istemiyorsanız talip olmayın divan ekibine
Metin Aslan sabahlara kadar İbra kongresi yönetmişti yahu
Hiç beğenmedim bugünkü divanı

Dursun mutlu. Kafasında yapılacak konutların çizimleri dönüyordur.

GRzwhs0WgAATf3V.webp

50-50 diye bir oran yazamazlar. O zaman ihale neden yapılıyor. Mantığına ters. Bence böyle bir oran olmayacak metinde

dursun anlaştık zannederken oylamadan hayır çıksa hoş olur

hassas kısım

biz 70 M doları acele alıp BB'den çıkma peşindeysek (belki 100-150 arası edecek bir pay hakkından vazgeçerek peşinat almayı kabul ediyorsak) bu total gelirden 70 düşüldükten sonra 50-50 ye bölünüyorsa OK

yani atıyorum 750 M TOTAL hasılatın sonucunda adamlarla hesap kitaba oturduk

750 - 70 peşinatı düş - 680 M - bunu mu 50 50 bölüyoruz 340 340 gibi..

YOKSA ,
750 M total mi var - bunu 375 375 bölüp bizim 375ten 70 peşinatı mı düşüyoruz.

-----

yani zaten BB yüzünden daha değerli paydan vazgeçip 70e fit oluyoruz, birde üstünde paylaşım detayından 30 40 tan daha olmayalım...

------

genede %50-50 bence felaket bir oran. bu ihaleden önce nasıl belli olur - ihalede belki artacak ? oranın bugünden belli olması negatif bir şey.
Minimum oran olarak dendi bu. Bağımsız ihale komisyonu kurulacak sanırım ihale şartname ve o süreci onlar yürütecek yönetimle birlikte. Benim düşüncem bu kuruldan sonra %50-%50 olmazda en kötü %55-%45 falan olur diye düşünüyorum.

Dışarı çıkın kafelere gidin hayatınıza bakın
Kızlar cıvıl cıvıl

dursun anlaştık zannederken oylamadan hayır çıksa hoş olur
500 kişi falan kaldı.
Onlar da her oylamada en kötü tercihi yapmak için başka yaşamı olmayan üyeler. Ha birde boğazın ortasında çay ocağında 10 liraya çay içen tayfa, buna karşılık oy veriyorlar zaten.

Geri
Üst Alt