- 31 Ağustos 2021
- 70.334
- 50.342
- 3.843
karşıdaki laf etti muhtemelen kürsüdeki değil.Saçı olmayan, bıyıklı arkadaş dedi diye hakaret olmaz diyor neresi hakaret yemin ediyorum bunlar hangi kafada ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karşıdaki laf etti muhtemelen kürsüdeki değil.Saçı olmayan, bıyıklı arkadaş dedi diye hakaret olmaz diyor neresi hakaret yemin ediyorum bunlar hangi kafada ya
kürekçiler hep böyle işte- gün gelir su topu bitçesinede göz dikerlerAdadaki havuzda ne yapacaksınız olm. Kalamış neyinize yetmiyor da 50 metrelik havuza göz diktiniz. Bunlar acayip insanlar ha.
Minimum oran olarak dendi bu. Bağımsız ihale komisyonu kurulacak sanırım ihale şartname ve o süreci onlar yürütecek yönetimle birlikte. Benim düşüncem bu kuruldan sonra %50-%50 olmazda en kötü %55-%45 falan olur diye düşünüyorum.hassas kısım
biz 70 M doları acele alıp BB'den çıkma peşindeysek (belki 100-150 arası edecek bir pay hakkından vazgeçerek peşinat almayı kabul ediyorsak) bu total gelirden 70 düşüldükten sonra 50-50 ye bölünüyorsa OK
yani atıyorum 750 M TOTAL hasılatın sonucunda adamlarla hesap kitaba oturduk
750 - 70 peşinatı düş - 680 M - bunu mu 50 50 bölüyoruz 340 340 gibi..
YOKSA ,
750 M total mi var - bunu 375 375 bölüp bizim 375ten 70 peşinatı mı düşüyoruz.
-----
yani zaten BB yüzünden daha değerli paydan vazgeçip 70e fit oluyoruz, birde üstünde paylaşım detayından 30 40 tan daha olmayalım...
------
genede %50-50 bence felaket bir oran. bu ihaleden önce nasıl belli olur - ihalede belki artacak ? oranın bugünden belli olması negatif bir şey.
500 kişi falan kaldı.dursun anlaştık zannederken oylamadan hayır çıksa hoş olur