GSCimbom
GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi
Keramettin TANRIVERDİ

GSC Haber6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi Sayfa 58

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
1,4K
Okunma
46,8K
Sayfa
58/73
E9AsSm1XMAo_8KE.webp

doğru ışık açısında müthiş ovallikte ve bir tarafı "dark side of the moon" denebilecek kelliğimden gurur duyuyorum...

forum notlarına ve tarihe not düşülsün lütfen..

Bu ne bıkkınlık ve bezmişlik arkadaş
Yönetmek istemiyorsanız talip olmayın divan ekibine
Metin Aslan sabahlara kadar İbra kongresi yönetmişti yahu
Hiç beğenmedim bugünkü divanı

hassas kısım

biz 70 M doları acele alıp BB'den çıkma peşindeysek (belki 100-150 arası edecek bir pay hakkından vazgeçerek peşinat almayı kabul ediyorsak) bu total gelirden 70 düşüldükten sonra 50-50 ye bölünüyorsa OK

yani atıyorum 750 M TOTAL hasılatın sonucunda adamlarla hesap kitaba oturduk

750 - 70 peşinatı düş - 680 M - bunu mu 50 50 bölüyoruz 340 340 gibi..

YOKSA ,
750 M total mi var - bunu 375 375 bölüp bizim 375ten 70 peşinatı mı düşüyoruz.

-----

yani zaten BB yüzünden daha değerli paydan vazgeçip 70e fit oluyoruz, birde üstünde paylaşım detayından 30 40 tan daha olmayalım...

------

genede %50-50 bence felaket bir oran. bu ihaleden önce nasıl belli olur - ihalede belki artacak ? oranın bugünden belli olması negatif bir şey.
Minimum oran olarak dendi bu. Bağımsız ihale komisyonu kurulacak sanırım ihale şartname ve o süreci onlar yürütecek yönetimle birlikte. Benim düşüncem bu kuruldan sonra %50-%50 olmazda en kötü %55-%45 falan olur diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt