50-50 diye bir oran yazamazlar. O zaman ihale neden yapılıyor. Mantığına ters. Bence böyle bir oran olmayacak metinde
Rezan bey ekleneceğini söyledi. İhalede 50'den fazla pay isteyen şirketlerin teklifi direk reddedilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50-50 diye bir oran yazamazlar. O zaman ihale neden yapılıyor. Mantığına ters. Bence böyle bir oran olmayacak metinde
İşi bilene bırakınbu adamın sorduğu şu şey mantıklı
mesela şimdi muhtemelen metinde ufak tefek revize sonucu yetki verilecek....
peki ihale kısmı geldiğinde - X firmanın teklifi bu - Y bu var ...bu ayrıca oylanacak mı yoksa kurulacak olan komite bunu seçecek mi direkt ?
Hayır voleybolda sultanimi görmek istiyorum yeter artıkAmatör şubeler kapatılmalı evet.
Vakıfbankgücünü tutup maçlarını izleyebiliriz. Saygılar.
kafaya koydum bu projede aktif bir rol oynamak istiyorum - tecihen GS Florya AŞ tarafında kontrolör olarak ...İşi bilene bırakın
Tutamam kardeş tutamam. İçinde sarı kırmızı olması lazimVakıfbankgücünü tutup maçlarını izleyebiliriz. Saygılar.
Eğri gemi doğru sefer mi olmuşİddia şu ki
Yetki alamadı dedirtmemek için şartları kabul etmiş DÖ
mümkünİddia şu ki
1 cümle okumadım, 1 cümle dinlemedim ama 5 sene sonra ada ve kemerburgazi satmak için dursun başkan olur, oraları satıp tokata yerlesiriz muhtemelenNoldu şimdi nedir durum
Seçilecek kazanan en firma bağımsız kurulacak ihale komisyonu, Ernst&Young, bankalarca karar verilecek sanırım. Metin okunsun daha net anlaşılır.bu adamın sorduğu şu şey mantıklı
mesela şimdi muhtemelen metinde ufak tefek revize sonucu yetki verilecek....
peki ihale kısmı geldiğinde - X firmanın teklifi bu - Y bu var ...bu ayrıca oylanacak mı yoksa kurulacak olan komite bunu seçecek mi direkt ?
Ben bu başkana ölürümİddia şu ki
Sen salonunu bitir gelirini üret. Üstüne taraftar kültürü oturur ve her oyuncu can atar sana gelmek için. Bu sporlar için fazla büyük camiayız biz.
Ada satışını çıkarmışlar kimse satamıyor. Genel kurula etki edecek şeyler olunca nasıl şer koyuyorlar.1 cümle okumadım, 1 cümle dinlemedim ama 5 sene sonra ada ve kemerburgazi satmak için dursun başkan olur, oraları satıp tokata yerlesiriz muhtemelen