GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

bu adamın sorduğu şu şey mantıklı

mesela şimdi muhtemelen metinde ufak tefek revize sonucu yetki verilecek....

peki ihale kısmı geldiğinde - X firmanın teklifi bu - Y bu var ...bu ayrıca oylanacak mı yoksa kurulacak olan komite bunu seçecek mi direkt ?

peki ihale kısmı geldiğinde - X firmanın teklifi bu - Y bu var ...bu ayrıca oylanacak mı yoksa kurulacak olan komite bunu seçecek mi direkt ?
İşi bilene bırakın

Amatör şubeler kapatılmalı evet.
Hayır voleybolda sultanimi görmek istiyorum yeter artık

images (49).webp

devlet gene bizi kazıklamış imarı az vermişler

Seçilecek kazanan en firma bağımsız kurulacak ihale komisyonu, Ernst&Young, bankalarca karar verilecek sanırım. Metin okunsun daha net anlaşılır.

1 cümle okumadım, 1 cümle dinlemedim ama 5 sene sonra ada ve kemerburgazi satmak için dursun başkan olur, oraları satıp tokata yerlesiriz muhtemelen
Ada satışını çıkarmışlar kimse satamıyor. Genel kurula etki edecek şeyler olunca nasıl şer koyuyorlar.
Kemerburgaz da bizim değil yav üst kullanım hakkımız var, satamayız.
Başka da yer kalmıyor.

Burhan Can Terzi: “Süheyl Batum, Rezan Epözdemir, Eray Yazgan, Can Natan bütün maddelerde mutabakata vardı.

Genel kuruldan yetki alınacaķ.

Galatasaray için umarım hayırlısı olur.”

Geri
Üst Alt