GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Dursun Özbek'in morali hâlâ bozuk
Ya da öyle görünmek istiyor..

aha mütahhit örneği geldi

65 e hazırım demiş ... 1500/m2 inşaat maliyeti dolar bazından kulağa doğru geliyor ama sen 2000 dolardan yap şanın yürüsün - biraz daha pahalıya satıp süspanse et.

da lafta her müteahhit bunu söyler - iş realiteye bağlayınca kıvırır.

diyorum dünden razı olur firmalar buraya - 50-50 tehlikeli o yüzden.

Rivadan kazık yiyene yetki verilmez.Lafa gelince taraftardan yardım isterler.Ama klübün değerlerini bir çırpıda hiç düşünmeden satarlar.Kendi malları olsa 40'ı yarar bu zengin herifler.

Rezan bey ekleneceğini söyledi. İhalede 50'den fazla pay isteyen şirketlerin teklifi direk reddedilir.
Öyle bir şey dediler ise yazıklar olsun hepsine. Giren firmalar kendi aralarında anlaşırlar. İş minimum orana gider. Benim girdiğim ihalelerde kaç defa yapıldığını gördüm. Çok basit bunu ayarlamak.

Her şeyi geçtim 2 gün önce 85 ile biz yaparız bu yüzden doğru oran 65-70 olmalı diyen Erden Timur buna nasıl onay verir?

napıcan? inşaat duvarlarına kurbaga resmi mi yapıcan?
çok güzel şantiye öttürürüm yalan yok , iyi kontrol ederim , iyi eksik tespit edrim teknik şartnameye göre gidişatta alarmaları çaldırırım - ama sıva öncesi bazı karalamalar gelebilir.

Hikmet Koyuncuoğlu değerli bir isim
Bakalım ne söyleyecek

Öyle bir şey dediler ise yazıklar olsun hepsine. Giren firmalar kendi aralarında anlaşırlar. İş minimum orana gider. Benim girdiğim ihalelerde kaç defa yapıldığını gördüm. Çok basit bunu ayarlamak.

Her şeyi geçtim 2 gün önce 85 ile biz yaparız bu yüzden doğru oran 65-70 olmalı diyen Erden Timur buna nasıl onay verir?

İşin içinde olmadığım için neler döndüğünü bilmiyorum ama bu şekilde olacak.

hassas kısım

biz 70 M doları acele alıp BB'den çıkma peşindeysek (belki 100-150 arası edecek bir pay hakkından vazgeçerek peşinat almayı kabul ediyorsak) bu total gelirden 70 düşüldükten sonra 50-50 ye bölünüyorsa OK

yani atıyorum 750 M TOTAL hasılatın sonucunda adamlarla hesap kitaba oturduk

750 - 70 peşinatı düş - 680 M - bunu mu 50 50 bölüyoruz 340 340 gibi..

YOKSA ,
750 M total mi var - bunu 375 375 bölüp bizim 375ten 70 peşinatı mı düşüyoruz.

-----

yani zaten BB yüzünden daha değerli paydan vazgeçip 70e fit oluyoruz, birde üstünde paylaşım detayından 30 40 tan daha olmayalım...

------

genede %50-50 bence felaket bir oran. bu ihaleden önce nasıl belli olur - ihalede belki artacak ? oranın bugünden belli olması negatif bir şey.
İşin içinde hükümet var sanırım. En son bu oranda anlaşılmış galiba. Sanırım bu kadar detayları vermezler herhalde. Sonuç her ne olursa olsun maksimum katkıyı alacak şekilde sonuçlanmasını ummaktan başka birşey yok.

Geri
Üst Alt