Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napıcan? inşaat duvarlarına kurbaga resmi mi yapıcan?kafaya koydum bu projede aktif bir rol oynamak istiyorum - tecihen GS Florya AŞ tarafında kontrolör olarak ...
her gün bizzat sana bildiri yaparım
Ortadoğu bu haldeyken kızlara bakamam, ancak kayincoma bakarimDışarı çıkın kafelere gidin hayatınıza bakın
Kızlar cıvıl cıvıl
Metin okunursa anlıcazEğri gemi doğru sefer mi olmuş
Başkanim herzaman ortak noktada bulusurBurhan Can Terzi: “Süheyl Batum, Rezan Epözdemir, Eray Yazgan, Can Natan bütün maddelerde mutabakata vardı.
Genel kuruldan yetki alınacaķ.
Galatasaray için umarım hayırlısı olur.”
GS için hayırlısı olsun.
Allah akıl fikir versin ne diyimOrtadoğu bu haldeyken kızlara bakamam, ancak kayincoma bakarim
Öyle bir şey dediler ise yazıklar olsun hepsine. Giren firmalar kendi aralarında anlaşırlar. İş minimum orana gider. Benim girdiğim ihalelerde kaç defa yapıldığını gördüm. Çok basit bunu ayarlamak.Rezan bey ekleneceğini söyledi. İhalede 50'den fazla pay isteyen şirketlerin teklifi direk reddedilir.
çok güzel şantiye öttürürüm yalan yok , iyi kontrol ederim , iyi eksik tespit edrim teknik şartnameye göre gidişatta alarmaları çaldırırım - ama sıva öncesi bazı karalamalar gelebilir.napıcan? inşaat duvarlarına kurbaga resmi mi yapıcan?
Yorgun baskan adam 74 yaşında.Dursun Özbek'in morali hâlâ bozuk
Ya da öyle görünmek istiyor..
yalan yok dediğine göre kesin yalan varçok güzel şantiye öttürürüm yalan yok - ama sıva öncesi bazı karalamalar gelebilir.
Öyle bir şey dediler ise yazıklar olsun hepsine. Giren firmalar kendi aralarında anlaşırlar. İş minimum orana gider. Benim girdiğim ihalelerde kaç defa yapıldığını gördüm. Çok basit bunu ayarlamak.
Her şeyi geçtim 2 gün önce 85 ile biz yaparız bu yüzden doğru oran 65-70 olmalı diyen Erden Timur buna nasıl onay verir?
Bu sebepten eklenir. Yoksa 50-50 olma gibi bişey söz konusu değil ihalede. He şöyle olur biri der 50-50 + 100 m dolr nakit meselaRezan bey ekleneceğini söyledi. İhalede 50'den fazla pay isteyen şirketlerin teklifi direk reddedilir.
İşin içinde hükümet var sanırım. En son bu oranda anlaşılmış galiba. Sanırım bu kadar detayları vermezler herhalde. Sonuç her ne olursa olsun maksimum katkıyı alacak şekilde sonuçlanmasını ummaktan başka birşey yok.hassas kısım
biz 70 M doları acele alıp BB'den çıkma peşindeysek (belki 100-150 arası edecek bir pay hakkından vazgeçerek peşinat almayı kabul ediyorsak) bu total gelirden 70 düşüldükten sonra 50-50 ye bölünüyorsa OK
yani atıyorum 750 M TOTAL hasılatın sonucunda adamlarla hesap kitaba oturduk
750 - 70 peşinatı düş - 680 M - bunu mu 50 50 bölüyoruz 340 340 gibi..
YOKSA ,
750 M total mi var - bunu 375 375 bölüp bizim 375ten 70 peşinatı mı düşüyoruz.
-----
yani zaten BB yüzünden daha değerli paydan vazgeçip 70e fit oluyoruz, birde üstünde paylaşım detayından 30 40 tan daha olmayalım...
------
genede %50-50 bence felaket bir oran. bu ihaleden önce nasıl belli olur - ihalede belki artacak ? oranın bugünden belli olması negatif bir şey.