#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: # 6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Evet gercekten. Isvecin Borås kentinde oturuyorum ve buranin takimi IF Elfsborg (linderothun oynadigi ve babasinin antrenörluk yaptigi bir kulüp). Sik sik göruyoru monu tatillerde burada alisveris falan yaparken, gercekten cok uzt duzey bir karaktere sahip olan bir insan.

Çok merak ediyorum nasıl performans göstereceğini hazırlık maçlarını merakla bekliyorum...!!!

Linderoth 100 sene oynamasa çıktığı ilk maçta takımdan hiç ayrı kalmamış gibi oynuyor...

Bu adam gelince süper olacağız...

Bir dönsede izlesek,yaşlılıktan geldigi ilk maçlarda nasıl oynadıgınıda unuttuk :D

İnşallah döndüğünde aldığı paranın hakkını verir. Bekliyoruz umutla...

İsveç milli takımının vazgeçilmezi, 1 sene sakat kaldıktan sonra hala 3. kaptan ibrahimovic'den sonra.. isvec teknik ekipleri biliyor tabi adamını.. muthise yakın bir futbolcu geldiği zaman bambaska bir Galatasaray olacak... Sabırsızlıkla bekliyorum...

İnşAllah bir daha sakatlık yaşamaz.Sakatlığından beri ismini,oyununu,forma numarasını ve yüzünü unuttum.Oynayınca hatırlayacağım.

Tobi'ye çeyrek var :D artık mükemmel bir orta saha haline geleceğiz...!!!

Bügün D-smart deplasmandaki Steau bükreş maçını gösterdide biraz Linderohtu izledim,

Artık lig tv'de izlemek istiyoruz :D

Hakkaten bende çok merak ediyorum performansını.

Bence iyi bir performans sergileyecektir.Bu sezon sakatlık'tan çıktığında çok iyi oynamıştı.Yine aynı şey olur.

Nerdeyse hiç oynamadı takımda ama bu adamı neden bu kadar seviyorum bi çözemedim :D

E iyi oyuncu olduğunu biliyosunda ondan Oray.

Nerdeyse hiç oynamadı takımda ama bu adamı neden bu kadar seviyorum bi çözemedim :D

Ditto ! Müthiş bir futbolcuda ondan.. Buz-adam, Bionik-adam her ne dersen.. Hayatımda gördüğüm en soğuk kanlı ve hatasız oynayan oyunculardan biri.. Bu çocuk takıma girsin, UEFA'nın en büyük favorisiyiz bana göre...

Müthiş oyuncu olduğun kesin zaten de daha pek bi katkısını göremedik.Ben adamı ayrı olarak seviyorum Emir'in Lincoln sevgisi gibi :D

Oynamaya başladıgında cok kuvvetli bir orta sahamız olacaktır.

Geri
Üst Alt