#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Skibbe dün röportajında Linderoth'u oynatacağını söyledi arkadaşlar.

adam yıne sakaylandı bu nası bı sanstır anlamadım gıttı

Geçirdiği sakatlığın aynısını Ljungberg geçirdi

daha sonra sakatlığı tekrar nüksetti.Arsenal'de sakatlandı ilk seferinde iyileşti

ve oynamaya devam etti 2. kere sakatlanınca West Ham Unt.'a satıldı.West

Ham Unt. yarım sezon sonra sözleşmesini feshetti. Amerika'da bir takıma

transfer oldu.Yani bu sakatlığı geçiren ne yazık ki bir daha eski haline

gelemiyor.Ümidimiz şu ki Linderoth sağlam bir vücuda sahip olduğu için bu

sakatlığın etkisini atabilsin üzerinden...

Daha önce yazmıştım bunu sakatlıktan çıktı dediklerinde.Arkadaşlar Linderoth'un kalça kemiğinde problem var bugün iyileşse 1 sezon sonra aynı sakatlığın nüksetmeyeceğinin garantisi yok.En güzel çözüm bence gelen ilk teklife maliyetini karşılıyorsa satılsın boşa maaş ödeniyor ve 1 yabancı hakkını zapt ediyor.Emerson gibi, G.Silva, P. Vieira gibi bir adam alınsın yerine bonservisleri düşündüğümüzden düşük.Linderoth artık emekliliğe hazırlanıyor bence en yakın arkadaşlarından aynı sakatlığı geçiren Ljungberg'den tiyoları almıştır.Artık ya Mehmet Topal, Barış ve Ayhan(zoraki durumlarda) üçlüsüyle devam edelim yada kelepir bir ön libero bulup eksiğimizi kapatalım...

Daha önce yazmıştım bunu sakatlıktan çıktı dediklerinde.Arkadaşlar Linderoth'un kalça kemiğinde problem var bugün iyileşse 1 sezon sonra aynı sakatlığın nüksetmeyeceğinin garantisi yok.En güzel çözüm bence gelen ilk teklife maliyetini karşılıyorsa satılsın boşa maaş ödeniyor ve 1 yabancı hakkını zapt ediyor.Emerson gibi, G.Silva, P. Veira gibi bir adam alınsın yerine bonservisleri düşündüğümüzden düşük.Linderoth artık emekliliğe hazırlanıyor bence en yakın arkadaşlarından aynı sakatlığı geçiren Ljungberg'den tiyoları almıştır.Artık ya Mehmet Topal, Barış ve Ayhan(zoraki durumlarda) üçlüsüyle devam edelim yada kelepir bir ön libero bulup eksiğimizi kapatalım...

Dediklerin doğru çıkmaya başladı.Transfer döneminde gelen teklifler değerlendirilir.Bakalım yönetimimiz bu konuda neler düşünüyor.

Linderoth'u seviyorum ama bu sakatlıklar sıkmaya başladı.

Yine mi sakatlandı?Artık yeter ya bu ne?

Umudumu yitirmeye başlıyorum Tobi için yazık olacak...!!!

Ama artık yeter daaa :(

en fazla yarım sezon daha dınlenır sene sonu gonderılır......

Bu sağlık ekibinden mi kaynaklanıyor,yoksa oyunculardan mı,yada şanssızlıktan mı bir çözebilsek..

Linderoth eğer böyle devam ederse sezon sonu gönderilir %90 ihtimalle.

Bu sağlık ekibinden mi kaynaklanıyor,yoksa oyunculardan mı,yada şanssızlıktan mı bir çözebilsek..

Linderoth eğer böyle devam ederse sezon sonu gönderilir %90 ihtimalle.

%100 gider ;)

Hatta sakatlandıysa ligin 2. yarısına başlamadan bile gönderirler..

Hiçbirşey yapmayan adam nasıl dinlenir bana açıklar mısınız?Dinlenmek için yorulmak lazım.Bu adam zaten 1 yıldır yok.Allah Allah anlamadım gitti ya!

bence skibbe bugün ona şans tanıyacaktır.

Ne şans tanıması ya adam yine antrenmana çıkmamış.Çok ümitliydim dönünce herşey değişçek diyordum ama artık...

Geri
Üst Alt