#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Sistemin en önemli oyuncusundan biri olduğunu bu akşam bizlere gostermıstır

Ayhandan kesinlikle daha verimli olacak.Terslik çıkmazsa sezon sonuna oynayıp pas trafiğimizi olumlu yönde etkiler.

olumlu yönde mi etkiler ? ulan bu adam takımı komple değiştiricek nediyorsunuz...

Yahu tamam anladik, abrtmayin artik. 2 de 1 övgülerle dolu mesajlar atmayin. Adama yine nazar degecek, yapmayin bunu ))

Bakın buraya yazıyorum ;

Bu takımın Xavi'si Linderoth, Iniesta'sı Elano'dur... Elano'ya biraz daha zaman tanıyın.. bu ikili Galatasaray'ı çok yükseklere çıkarıcak...

Bir daha sakatlanmaz inşallah. Bugün çok beğendim.. Ayhan rezaletti. Musti ve Tobi müthiş bir ikili olur.

Sacmalik. Bugun rakip takimdaki her oyuncu Linderth'tan kondusyon olarak kat ve kat iyiydi. Ama bir oyuncudaki futbol akli, vucut dili bambaska birsey. Bunu masa basinda Fifa, PES oynayanlar anlayamaz.

Çok tahrik edici mesajlar bunlar:p 2 maç sonra kötü performans gösterince sonra üzülme diye yazmıştım onları..Buca maçında 3-5 pas yaptı altıüstü. Hani Aydın da Jesus Navas ilan edilmişti Netanya maçından sonra. O bakımdan diyorum. Bu adam oynamadıkça, sakat kaldıkça ilahlaştırıldı.Hatta şuraya bakın adam tek başına takımı kurtaracak diyenler bile var. Öncelikle 5-6 maç oynasın ardarda sakatlanmadan, bunu başarabilsin ondan sonra konuşalım Linderoth'un performansını. Dün fena oynamadı. Ekstra işler de yaptığını söylemek zor. Hani çok iyi oynadıysa niye 2. yarı ortasahamızda adam göremedim ve Buca sürekli atak yaptı bir zahmet onu da anlat bana. Umarım iyi oynar önümüzdeki maçlarda ve sakatlanmadan devam eder.Sonuçta isim olarak elimizdeki ortasahalar arasında en iyisi O. Umarım kendisine gösterilen sabrın hakkını verir...

En iyi transferimiz Linderoth olacak yüzde 100 hazır olursa.

Bu adamı hocaya götürüp okutalım ya,korkuyorum anasını satıyım!

Bende resmi siteye girip ciktim bugun korkudan. Hayret birsey, bir oyuncudan bu kadar mi korkulur ya.

linderoth1.jpg

Sağlık Raporu

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncusu Tobias Linderoth, Galatasaray - Bucaspor maçının sonunda oyundan çıktıktan sonra sağ dizinde ağrı hissetmiştir. Derhal müdahalede bulunan sağlık ekibimizin gözetiminde Bakırköy Acıbadem Hastanesine sevk edilerek MR'ı çekilen oyuncumuzun zorlanmaya bağlı olarak ön çapraz bağlarında 2.dereceden yırtık tespit edilmiş ve hastane'den taburcu olmuştur. Tobias Linderoth'un 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tedavisine hemen başlanmıştır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu Haber bugün 877 kez okundu.

www.galatasaray.org/sag.rap%1.asp

YUH BE. Cok komiksin renkdas.

Bakın buraya yazıyorum ;

Bu takımın Xavi'si Linderoth, Iniesta'sı Elano'dur... Elano'ya biraz daha zaman tanıyın.. bu ikili Galatasaray'ı çok yükseklere çıkarıcak...

Aynen katiliyorum ben bu renkdasa:D

Mesutcum söz konusu Linderoth ise ve bir maç oynamışsa dejavu olur diye korktum,kehanet şöyle son bulacaktı,Linderoth oynayacak ve ertesi gün Mr'ı temiz çıkacak ve büyü bozulacak.

Mesutcum söz konusu Linderoth ise ve bir maç oynamışsa dejavu olur diye korktum,kehanet şöyle son bulacaktı,Linderoth oynayacak ve ertesi gün Mr'ı temiz çıkacak ve büyü bozulacak.

Ve Sinan uykudan uyanacak ve gørecek'ki :kick:

Allah nazardan saklasin. Hep Søyledim, Bu adama ihtiyacimiz var.

Kewell'a verdigi top nasil ama. Durdu durdu bakti ve hoop, top kewell'de.

Abi bu İsveçliler ilginç ya,tam bir görev adamı karşında Buca var ama Linderoth gene ciddi işini yaptı,seneye Elmander'i alalımda biraz takım ruhu olsun.

Abi bu İsveçliler ilginç ya,tam bir görev adamı karşında Buca var ama Linderoth gene ciddi işini yaptı,seneye Elmander'i alalımda biraz takım ruhu olsun.

Elmander'i ben taaaa Brøndby'de oynarken en sevdigim oyunculardan biri idi.

Butun takim ondan geciyordu. Bir macta olmasa hemen yaniyorlardi. Cok istedim Galatasaray gelmesini. Gitti Toulouse'ye ordan'da adaya gitti. Keske Toulouse yerine bize gelseydi. Cok istedim cook.

Hatirlarim, Elmander elinden ameliyat olacakti, 2 hafta oynayamayacakti. Hoca ile anlasmislar, kisin devre arasinda ameliyat oldu, o yuzden mac kacirmamis oldu. O kadar ønemliydi Brøndby icin.

Linde'ye gelince. Mecbur isine ciddiye alacak. Ilk maci, Rijkaard'in gøzu girmistir insallah.

Elmander'i ben taaaa Brøndby'de oynarken en sevdigim oyunculardan biri idi.

Butun takim ondan geciyordu. Bir macta olmasa hemen yaniyorlardi. Cok istedim Galatasaray gelmesini. Gitti Toulouse'ye ordan'da adaya gitti. Keske Toulouse yerine bize gelseydi. Cok istedim cook.

Hatirlarim, Elmander elinden ameliyat olacakti, 2 hafta oynayamayacakti. Hoca ile anlasmislar, kisin devre arasinda ameliyat oldu, o yuzden mac kacirmamis oldu. O kadar ønemliydi Brøndby icin.

Linde'ye gelince. Mecbur isine ciddiye alacak. Ilk maci, Rijkaard'in gøzu girmistir insallah.

Mesut,Toulouse zaten forvet bankası Gignac'ı çıkardılar şimdide,Elmander müthiş bir oyuncuydu gerçekten şuanda takip etmiyorum ama öyle bir santrafora ihtiyacımız var,sırtı dönük bile oynayıp rakip geçebilen gol vuruşları harika olan oyuncu,Tobi kafalar onu Milli takıma dönsünde :D

Tobi orta sahayı toparlar

Allahım sen Linderoth kuluna hastalık, bela, sakatlık verme Yarabbim

Linderoth bu haliyle GS orta sahasında oynayamaz çok korkak oynuyo yine sakatlanırım diye . Savaşan oyuncu lazım orta sahaya Linderoth artık bu takıma bi fayda sağlamaz...

Hocam ne olur oynat bu adamı. Linderoth sende sakatlanma lütfen. Rakip futbolcular adam olun, sert girmeyin lindeye. Ernst efsanesini yerle bir edecek Cem'in dediği gibi...

Geri
Üst Alt