#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Devre arasıda gönderilmesse büyük hayal kırıklığına uğrayacağım

Baydın haa.. Bu ne diyalektik?

Bileydim baştan ben kızardım derdim git!!

gitsin de en azından aklımız kalmasın :D devamlı yok iyileşcek yok tamam yok bilmem ne. düzelmez...... gitsin bir an önce..

Yerine çok çok iyi birisi gelmeyeceği sürece (yani yabancı kontenjanı açmak için göndermek) göndermeyelim. Takımdaki herkesi tanıyan taktiğe hem uygun hem de bu taktiği sene başından beri çalışmış birisi. Yani yerine performansı soru işareti birini alırsak (örn: Ahmet Barusso) bize onun kadar bile faydası dokunmayabilir. Yani, yarım dönem için Linderoth'dan medet ummak soru işareti birinden medet ummaktan daha küçük risk, üstelik masraf. İyileştiği de söyleniyor, 10 maç oynasa kardır bizim için Linderoth, çünkü biliyoruz ki oynarsa sırıtmayacak, en azından vasatın altına düşmeyecek. Ancak gelen 10 maç oynar mı, oynarsa ne kadar performans verecek bilemeyeceksek gitmesin. Hem bu adam biraz olsun takıma gözle görülür katkı vermeden giderse içimde çok büyük ukte kalacak, gözüm açık gideceğim...

Giderken vatandaşın Kim Kallströmü getirde bir işe yara bari :)

Hayallerimi süsleyen bir adam Orta sahada aranan kan

Giderken vatandaşın Kim Kallströmü getirde bir işe yara bari :)

Hayallerimi süsleyen bir adam Orta sahada aranan kan

Aynen.Kim Kallström lazım bize.O olmadı Diarra.Sol bek'e de Direnth'e gibi hızlı adam almamız lazım.Burası yan gelip yatma yeri değil.Beleş ten kaç yıl para aldılar.Darülaceze olduk anasını satayım 3 yıldır.

Adam hazir saglamken oynatalim sunu, zaten 1 haftaya kalmaz yine sakatlanacak :D

Adam hazir saglamken oynatalim sunu, zaten 1 haftaya kalmaz yine sakatlanacak :D

Sezon başındaki menisküsten beri sakalanmadı. Sakatlanmazda. 2 senedir doğru düzgün maç oynamadı ama hala fit. Bu onun ne kadar profosyonel olduğunun bir kanıtıdır.

Senin alacağın parayı çocuk esirgeme kurumuna bağışlayalım!

Çok abartıyorsunuz Linderoth´u

Linderoth bulunmaz hint kumaşı değil ondan iyisini yada onun seviyesinde birini çok rahat alabiliriz

Gitmeli artık

Linderoth bulunmaz hint kumaşı değil ondan iyisini yada onun seviyesinde birini çok rahat alabiliriz

Gitmeli artık

Takımında Ayhan Akman, Mehmet Topal, Barış Özbek gibi orta sahaların varsa Tobi'nin abartılması normal.

Linderoth bulunmaz hint kumaşı değil

Katılıyorum. Oynamadıkça, takım ön liberoya ihtiyaç duydukça gözümüzde büyüdü, efsane oldu. Sanki Miguel Veloso'dan, Flamini'den, Yaya Toure'den bahsediyoruz. Ama sağlam Linderoth bu takımda rahatlıkla oynardı o da var.

Geri
Üst Alt