#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Tobi reyis form grafigini tutturacaktir. Onu begenmeyenlere tabi :tiphat:.

Ben de onu diyorum ya..Hala Linderoth'u savunuyor adam..Onu Semih beye soracaksın..

Ben savunmuyorum. Gerekirse savunurumda. Spikerin galiba sakatlandı lafının gazına gelip burda adama sallamanız hoşuma gitmiyor. Tıpkı grip olan adama sakat muamelesi yapmanız gibi.

Ayrıca bugün sahada iki tane ne yaptığını bilen adam varsa biri Keita biri Tobi'dir. (Bu maç için de futbolcu nasıl değerlendiriliyorsa artık)

Neyse ne kadar yazsakta ne Linderoth'un sakatlığı geçer,Ne Servet speedygonzales gibi koşar,ne de Emre Güngör istikrar abidesi olur.Yönetim işini bilir.Bekleyelim,görelim.2.yarıya bu adamlar,bu takımda kalırsa ayvayı yediğimizin resmidir.

Adam güven vermiyor artık. Ha döndü ha dönecek diye önliberoda alınmıyor. Oynasa çok yararlı olacaktı ama olmadı. 3 sezondur, bu durum böyle. Bu saatten sonra da ortasahanın dinamosu, maestrosu olacağını sanmıyorum. Yollar ayrılmalı.

Harika oynadı; özellikle oyundan çıkışı ders niteliğinde idi..

neyse ne kadar yazsakta ne linderoth'un sakatlığı geçer,ne servet speedygonzales gibi koşar,ne de emre güngör istikrar abidesi olur.yönetim işini bilir.bekleyelim,görelim.2.yarıya bu adamlar,bu takımda kalırsa ayvayı yediğimizin resmidir.

+ 1905...

Linderoth dan bize bi fayda gelmez. Adam korkarak oynuyor ikili mücadelelere felan fazla girmiyor, sadece alıyo yana veriyo. Anlamıyorum bu adamı 3 senedir takımda nasıl tutuyolar. Yattığı yerden para kazanıyo. İlk gönderilecek oyuncu bu olmalı.

Devre arası yollanıp yerine daha iyi ve istikrarlı bir isim alınsa çok güzel olur.

Ne olacağı belli değil yıllığı 1.2 milyon olmak üzere toplam 3.6 milyon boşuna gitti bu adamla.Bundan sonra sakatlanıp sakatlanmayacağı belli değil.Galatasaray'ın fiyasko doktorlarıyla birlikte sene sonu yollanmalı.Şu takımda 10-15 milyon bu futbolculara boşu boşuna veriliyor yazık

İsveç Ampute Milli Takımı'na gitmeli. Biletini biz alabiliriz..

ee dedik daha Temmuzda bu adamın sakatlığı bitmez diye, çıktı birileri gene nerden vardın bu kanıya diye, la nerden varıcam adam bitmiş arkadaşım bitmiş.Yollayın hemen daha fazla klübu tokatlamadan..

Film Bitti Hadi Güle Güle Tobi

Hic Bisey yokken dün yine nasil Sakatlandi cok merak ediyorum

mrt_bild_1.jpg

Tazminat yerine söyle bi alet hediye edelim ve devre arasi gönderelim Tobi yi

Eee? Birşey mi ispatladın sen şimdi aklınca? Spikerin galibasına inanmak isteyipte bu adama sallamak seni tatmin ediyor olsa gerek.

Ben inanmıyorum sakatlandığına. Rijkaard 60 dk oynatıyor en fazla onu. Buca maçında da öyle yapmıştı. Yarın netleşir görürüz durumu.

Ayrıca ilk yarı ön libero nasıl olur tekar kanıtlamıştır paslarıyla ve zekasıyla.

Aynen sana katiliyorum. Adamin kondisyonu yok bir kere. 90 dakikayi hemen kaldiramaz o kadar aradan sonra.

Ve sakatlansa kesinlikle gazetelerde yazardi, men niye hic bir yer de Tobi yine sakatlandi diye bir yazi gøremiyorum??

Insallah sakatlanmaz yine. Tobi sakatlanmadiysa 2. yari'da gøreceksiniz Tobiyi.

Ben sürekli defanstan top alıp hücuma dikine paslar attığını gördüm. Yanına Elano ve Sarp gelince nasıl olur düşünebiliyormusun? Bence harika bir 3'lü tutturmuş oluruz. Barış-Ayhan ikilisiyle bu kadar oluyor en fazla.

Aynen Semih Kardesim.

Linderoth'u begenmiyenler lutfen cikarsin gøzlukleri artik. Tamam adam sakatdi, hic bir ise yaramadi, sanki kendisi istiyor sakatlanmayi.

Geri
Üst Alt