#6 Tolga Ciğerci

Bu sezon yaptigimiz transferlere harcadigimiz parayla tüm dünyadaki ac ve susuz insanlari doyururduk.

En azindan mantikli ve dogru birsey yapmis olurduk. Resmen cöpe attik yine paralari, ama sorsan kulüp 1,5 sene önce batmisti. Tabi yersen.

2 milyon euronun üstünde para alacakmış bi de gsliyim muhabbeti yapıyo çöp transfer jpk vol 2

Performansindan bagimsiz yaziyorum, iyi cikar kötü cikar farkli

Tolga Cigerci transferi net menajer kazigidir. Bu cocugu yönetim tanimiyordu menajerler önemli oyuncu diye pazarlayip 2m yillik ücret kopardilar.
Neden mi? Bu cocuk Berlin'de 200.000 € net aliyordu. Ve yöneticiler de sonucta kim ne derse desin finans üzeri egitim almis insanlar. Istedigin kadar mal oglu mal ol, kimse normal sartlarda Tolga'ya 1.8m daha fazla ücret Ö-N-E-R-M-E-Z

Bir de kulüple dalga geçer gibi ya patlarsa diye serbest kalma maddesi koyuyorlar. Sen Galatasaraysın abi, şu detaylara acayip takılıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Performansindan bagimsiz yaziyorum, iyi cikar kötü cikar farkli

Tolga Cigerci transferi net menajer kazigidir. Bu cocugu yönetim tanimiyordu menajerler önemli oyuncu diye pazarlayip 2m yillik ücret kopardilar.
Neden mi? Bu cocuk Berlin'de 200.000 € net aliyordu. Ve yöneticiler de sonucta kim ne derse desin finans üzeri egitim almis insanlar. Istedigin kadar mal oglu mal ol, kimse normal sartlarda Tolga'ya 1.8m daha fazla ücret Ö-N-E-R-M-E-Z

Ben de bu kadar mal olduklarını düşünmüyorum. Bu sebeple net artniyetli ve kulübü batırmak için geldiklerini düşünüyorum.

formayı öpüp, fenere gol atıcam derseniz ve en önemlisi almancıysanız sizde gsde top tepebilirsiniz.

Cumhur Önder Arslan@ArslanCumhur 22 dk.22 dakika önce
Tolga Ciğerci'nin 2014 yılında Galatasaray forması ile verdiği poz.

CpV8WNRW8AA8Lq_.jpg

Aslan parçası.

2 milyon euronun üstünde para alacakmış bi de gsliyim muhabbeti yapıyo çöp transfer jpk vol 2

Adamın rızkı buysa hayır mı desin?

Ona bu parayı teklif edenlerin abv.

Ayrıca jpk vol 2 falan da değil. Parası çok diye gereksiz b.k atmayın adama.

Gökhan 1.75 Quaresma 1.6 Sosa 1.5 Oğuzhan 1.4 -> Tolga 2.0 Olcan 1.85 Eren 2.15 Serdar 2.0

var bu iş de bir terslik herhalde.

Bakalim bizde ne zaman spor salonuna abone olacak.

Hadi bakalım tolgaa en çok ben güveniyorum sana sanırım.

Hamburg da oynamiyor. Berlin de oynuyor. Ayrica Berlin küme düsmeye oynayan bir takim degil.

700-800 bin € BRÜT aliyor. Yani 500 bin falan bile eline gecmiyordur.

Valla aklımda Hamburg kalmış düzeltme için saol...

Kulübünde 700-800 bin euro brüt alan bir adama 2m euro ve 3 yıllık sözleşmede anca bizim gibi yönetim verirdi...

adama 1m euro net versen balıklama atlayacak.

Ama GS ın büyüklüğünü daha yöneticiler benimsiyememiş yöneticiler kavrayamamış ki futbolculara kavratsın...

Bu çocuk 2. bir Hamit vakası olur.

Şimdi Ünal Aysala b.. atanları merak ediyorum ne düşünüyorlar.

Resmen adam gelmeden önceki ne olduğu belirsiz çer çöp transferlerin olduğu zamana döndük...

Adam en azından Drogba Sneijder Muslera Melo getirdi bu takıma.

2 yıl üst üste şampiyon 1 yıl çeyrek final 1 yıl da gruptan çıkardı ...

Şu an düştüğümüz hale bak....

Neymiş kulübü batırmış....

Fener de geçen sene Ünal AYsalın harcadığından fazla para harcadı ama ne şampiyon olabildi ne kupa alabildi nede bu sene şamp. ligine gidebildi....

Biz kıymet bilmiyoruz.

Böyle çapsız yönetimler yakışır bize...

roportaja bak yaw

tam bir almanci

dursun yönetiminin sonunu getirecek son damla bu herif olacak. elimizde patlarsa umut,tarık gibi ayrılmaz bu da. o zaman seyreyle cümbüşü

Geri
Üst Alt