#6 Tolga Ciğerci

bizdekiler ekonomiden anlamıyor mu renktaş? hepsi işadamı, anasının gözü.

500b euro kazanan adamı 1m euro'ya ikna edebileceklerini hepsi biliyor ama ne hikmetse 2m euro öneriliyor.

hesap sormassak bunlar bize yolmaya devam edecek.
Tabii ki de komisyon dönüyor.Mesela Tolga'ya 2 veriyorlarsa bunun 1'i ni Dursun ve kardeşi bölüşüyordur muhakkak.

Ya bu gizli fenerlileri nzm sutlamayi düsünüyorsunuz?

Bu arkadas durmadan Sneijder'i maliyetinden dolayi elestirip durmuyor mu? Sneijder'den söz ediyoruz. Simdi gelmis ayni kafayla Tolga'nin maliyeti traftar tarafindan abartiliyor diyor sirf Bundesliga da oynamis diye.

Celiskiye bakin.

Sırf Bundesliga'da oynamış diye değil delikanlı, ben bu çocuğu Monchengladbach günlerinden beri biliyorum. Ben maç seyrederken sen gelip forumda geyik yapıyorsun, elbette ki ben senden daha iyi biliyorum bu çocuk kimdir neyi yapar neyi yapamaz diye.

Okuma yazmayı da iyice öğrendiğin zaman maaşların genel çıtasının yerini ve sistemi bozuk bulduğumu göreceksin. Evet Sneijder'e verilen 4.5m artı kimbilir maç başılar bonuslar çok fazla. Ama sistem buysa ve Chedjou 2.2m Serdar Aziz 2 milyon alıyorsa Tolga da haydi haydi 2 milyonu alır.

Sen bu çocuğu kaç kere seyrettin? Hiç. Şimdi yalanı sıkarsın şu kadar seyrettim diye, biz de yemiş gibi yaparız.

Ayrıca Bundesliga'da standart oynayan adam Galatasaray ve Türkiye'de de oynar. Ne sandın kelebek?

Sırf Bundesliga'da oynamış diye değil delikanlı, ben bu çocuğu Monchengladbach günlerinden beri biliyorum. Ben maç seyrederken sen gelip forumda geyik yapıyorsun, elbette ki ben senden daha iyi biliyorum bu çocuk kimdir neyi yapar neyi yapamaz diye.

Okuma yazmayı da iyice öğrendiğin zaman maaşların genel çıtasının yerini ve sistemi bozuk bulduğumu göreceksin. Evet Sneijder'e verilen 4.5m artı kimbilir maç başılar bonuslar çok fazla. Ama sistem buysa ve Chedjou 2.2m Serdar Aziz 2 milyon alıyorsa Tolga da haydi haydi 2 milyonu alır.

Sen bu çocuğu kaç kere seyrettin? Hiç. Şimdi yalanı sıkarsın şu kadar seyrettim diye, biz de yemiş gibi yaparız.

Ayrıca Bundesliga'da standart oynayan adam Galatasaray ve Türkiye'de de oynar. Ne sandın kelebek?
Hic seyretmedigim icin günlerdir nasil bir futbolcu oldugunu yazip duruyorum.

2m abartiliyormus, nah abartiliyor.

Sen evinde otururken ben bu cocugu U19 milli takiminda saha kenarinda izliyordum. Kes kendini daha fazla rezil etme. Sorun burda performans ve kalitesi degil, abartili maliyeti.

Sneijder'e 4m fazlamis, Tolga icin 2m fazla degilmis. Birde futbol seyrediyorum diye hava atmaya calisiyor, suna bak suna.

Hakan'ın maç izlemediği iddaa etmek komik. Bu kare Hakan'ın bir hafta sonunu göstermektedir:

Hepsi süper zeka ve iyi is adami dir, ama sonucta cikan para kendilerin parasi degil ki, ne kadar yüksek kontrat imzalar ise, ona göre de komisyon büyüyor, ayni nasil birisi 5 milyon dolara villa satiyorsa, aldigi pay kücük daire den daha büyükse bizde de olay bu, tek problem, kimse nin bisey demedigi sürece, isler hala böyle gider, zaten en az 30 senedir böyle gidiyor da neyse.

Hic seyretmedigim icin günlerdir nasil bir futbolcu oldugunu yazip duruyorum.

2m abartiliyormus, nah abartiliyor.

Sen evinde otururken ben bu cocugu U19 milli takiminda saha kenarinda izliyordum. Kes kendini daha fazla rezil etme. Sorun burda performans ve kalitesi degil, abartili maliyeti.

Sneijder'e 4m fazlamis, Tolga icin 2m fazla degilmis. Birde futbol seyrediyorum diye hava atmaya calisiyor, suna bak suna.
Senin nasil karavana yorumlar yaptigini forumlarda goruyoruz zaten. Bi skim seyrettigin yok senin, eger seyrederek yorum yapiyorsan da seyrettigin seyi pek anlamadigin bircok yorumundan anlasiliyor zaten.

Obur konuya gelince bu kulubun muhasebecisi sen misin? Begenmiyorsan seyretmeyeceksin. Bu kulup kalkip harcadigi 3 kurusunun hesabini sana vermeyecek. Elestirmek baska (biz de dusunsel olarak elestiriyoruz), senin yaptigin gibi baska. Kimsin oglum sen? Stada almazlar oglum seni.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin nasil karavana yorumlar yaptigini forumlarda goruyoruz zaten. Bi skim seyrettigin yok senin, eger seyrederek yorum yapiyorsan da seyrettigin seyi pek anlamadigin bircok yorumundan anlasiliyor zaten.

Obur konuya gelince bu kulubun muhasebecisi sen misin? Begenmiyorsan seyretmeyeceksin. Bu kulup kalkip harcadigi 3 kurusunun hesabini sana vermeyecek. Elestirmek baska (biz de dusunsel olarak elestiriyoruz), senin yaptigin gibi baska. Kimsin oglum sen? Stada almazlar oglum seni.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Versene karavana yorumlardan bir örnek? Ben sana verdim mesela, skandal Sneijder yorumlarin. Sneijder takim'i sampiyon yaptiginda konuya giremiyordun lan. Futbolu adam akilli bilenler buna gülüyor zaten kendi kendine algi yaratma istersen.

Allahim bu nasil kafa, nasil cahillik ve nasil celiski. Kulüp 3 kurus harcadi diye sana hesap vermeyecek diyor, kendi sürekli Sneijder konusuna girip yilligini elestiriyor.
Kim neyi anlayip anlamadigini cok iyi görüyoruz.

Utanmaz herif, kulüp Sneijder'e verdigi yillik icin sana hesap mi verecek he diyorum bende?

Gol yemeyen bir takım için.

Kavanda- serdar - semih - Carole

Levia

Tolga - Sneıjder​

Kemik gibi defans böyle olur

CpVszxSWIAAnCKM.jpg

Şimdi sen futbolcu alıyosan pazarlayabileceğin ve sportif anlamda katkı sağlayacak oyuncu alman lazım
Tolga jem paul 2 olur güzel komisyon olur

Yıllık ücreti skandal.

Onun dışında (henüz) fazla söyleyecek/eleştirecek 1 şey yok

İnş başarılı olur

Boş oyuncuya benzemiyor

Aslı varsa sözleşmeyi 3 aydan fazla sakat kalırsa tek taraflı fesh edebiliyormuşuz

Dursun istifa!!!

Geri
Üst Alt