Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.903
- 23.457
- 3.723
Yan pas ve geri pas konusunda başarılı bir kardeşimize benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fikir edinmek isteyenler ilk yariyi izlesin:
Hertha BSC vs Schalke 4 (11 Mar 216) Full Match Video | gibol.tv
Izlemeye vaktim yok ana sen izledin sanirim. Nasil buldun?
Sent from my iPhone using Tapatalk
bjk'li oguzhan yıllık 2m euro alabiliyor mu?
kendini bizde ıspatlamayan ve bir önceki kulübünde 500b euro'lara oynayan adama neden 2m euro veriyoruz??
2 ihtimal var ya bizim yöneticiler cidden gerizekalı ya da parayı cebe indiriyorlar.
Hala aklim almadigi bir konu. 2m neye göre verildi ki arkadas? Cidden gece gündüz bunu düsünüyorum. Fena ilgimi cekti.
Tolga kötü bir futbolcu değil ama ne yapmış da bu adama 2 milyon Euro maaş veriliyor çıldıracağım cidden.Normalde en fazla 750.000 euro alması gerekirken biz bu adama kendi klübünde kazandığının 4 katını verdik.İddia ediyorum eğer Beşiktaş bu adamı alsaydı maximum 750.000 euro maaş ve bonservisine de 1,5 milyon euro verirdi.
Her ne kadar antipatik,sinir bozucu da olsa Fikret Orman futbolculara hak ettiği maaşı ve bonservisi veriyor.Yani ekonomiden iyi anlıyor.Bize de aslında böyle yöneticiler lazım.aynen öyle olurdu.
oguzhan'ı arsenal'den 500b euro'ya almıslar.
adam bjk'nin maestrosu ve su anki maası 1.4m euro :red:
Ya bu gizli fenerlileri nzm sutlamayi düsünüyorsunuz?Tolga Ciğerci konusu gereksiz abartılıyor, Tolga Ciğerci Olcay Şahan gibi Bundesliga'da oynamamış adamın yıldız olduğu ülkede çok iyi işler yapacaktır. Kötü yanı sakatlık yaşaması, sakatlıktan uzak durduğu sürece Riekering'le 11'e girer ve verimli olur bence.
Umut Bulut'un 1.8m, Serdar Aziz'in 2m, Chedjou'nun 2.2 milyon aldığı yerde Tolga'nın aldığı para da bana göre yüksek değil, bozuk olan tüm maaşların orada olması. Onlar oradaysa bu da o kadar alacak tabi.
Her ne kadar antipatik,sinir bozucu da olsa Fikret Orman futbolculara hak ettiği maaşı ve bonservisi veriyor.Yani ekonomiden iyi anlıyor.Bize de aslında böyle yöneticiler lazım.