#6 Tolga Ciğerci

Yan pas ve geri pas konusunda başarılı bir kardeşimize benziyor.

Çok güveniyorum lan niyeyse. Sanki çok güzel bir performans vericek gibi geliyor.

Fazla sakatlanmazsa ve adaletli forma rekabeti olursa başarılı olacaktır çünkü potansiyel var.

bjk'li oguzhan yıllık 2m euro alabiliyor mu?

kendini bizde ıspatlamayan ve bir önceki kulübünde 500b euro'lara oynayan adama neden 2m euro veriyoruz??

Şu adama net 9 milyon euro para gömdük inanılır gibi değil.

-Tapatalk-

2 ihtimal var ya bizim yöneticiler cidden gerizekalı ya da parayı cebe indiriyorlar.

gerizekalı adam nasıl işadamı olsun? hepsi uyanık abi.

500b euro alan bir adama 2m euro verilmeyecegini hepsi net biliyordur. adama 1m euro versen gene gelecekti.

bal gibi komisyon yiyorlar.

Aldığı maaş fazla. Bu yüzden ondan tek beklenti şu anda çok çalışıp ilk 11'in değişmezi olması. Aksi taktirde büyük tepki yiyecek. İnşallah tutar. İnşallah.

Tutarsa ve Selçuk'un yerini alabilirse, Selçuk'u da satabiliriz belki bir Çin ekibine.

Hala aklim almadigi bir konu. 2m neye göre verildi ki arkadas? Cidden gece gündüz bunu düsünüyorum. Fena ilgimi cekti.

Hala aklim almadigi bir konu. 2m neye göre verildi ki arkadas? Cidden gece gündüz bunu düsünüyorum. Fena ilgimi cekti.

komisyona göre.

akıl mantık var. 500b euro kazanan adam 2m euro diye diretir mi? üstelik bizdeki vergi oranları daha makul.

1m euro'yada rahatlıkla oynardı. ha adam gelsin seviye atlatsın seneye 2m euro verilsin, buna kimsenin itiraz ettigi yok.

tutup tutmayacagı belli olmayan ve 500b euro kazanan bir topcuya 2m euro yıllık vermek ciddi bir şaibedir.

kulübün sağlam bir sorusturmadan gecmesi gerekiyor.

bunlar elbet ortaya çıkacak ama o zamana dek bu adamlar çokta yollarını bulmuş olur..

Tolga kötü bir futbolcu değil ama ne yapmış da bu adama 2 milyon Euro maaş veriliyor çıldıracağım cidden.Normalde en fazla 750.000 euro alması gerekirken biz bu adama kendi klübünde kazandığının 4 katını verdik.İddia ediyorum eğer Beşiktaş bu adamı alsaydı maximum 750.000 euro maaş ve bonservisine de 1,5 milyon euro verirdi.

Tolga Ciğerci konusu gereksiz abartılıyor, Tolga Ciğerci Olcay Şahan gibi Bundesliga'da oynamamış adamın yıldız olduğu ülkede çok iyi işler yapacaktır. Kötü yanı sakatlık yaşaması, sakatlıktan uzak durduğu sürece Riekering'le 11'e girer ve verimli olur bence.

Umut Bulut'un 1.8m, Serdar Aziz'in 2m, Chedjou'nun 2.2 milyon aldığı yerde Tolga'nın aldığı para da bana göre yüksek değil, bozuk olan tüm maaşların orada olması. Onlar oradaysa bu da o kadar alacak tabi.

Tolga kötü bir futbolcu değil ama ne yapmış da bu adama 2 milyon Euro maaş veriliyor çıldıracağım cidden.Normalde en fazla 750.000 euro alması gerekirken biz bu adama kendi klübünde kazandığının 4 katını verdik.İddia ediyorum eğer Beşiktaş bu adamı alsaydı maximum 750.000 euro maaş ve bonservisine de 1,5 milyon euro verirdi.

aynen öyle olurdu.

oguzhan'ı arsenal'den 500b euro'ya almıslar.

adam bjk'nin maestrosu ve su anki maası 1.4m euro :red:

bu olayı eşelersek altından %100 büyük bir pislik cıkacak. akıl işi değil abi.

tolga'ya komisyon yenmeden 2m euro verdigimize kimse inandıramaz.

Son düzenleme:
aynen öyle olurdu.

oguzhan'ı arsenal'den 500b euro'ya almıslar.

adam bjk'nin maestrosu ve su anki maası 1.4m euro :red:
Her ne kadar antipatik,sinir bozucu da olsa Fikret Orman futbolculara hak ettiği maaşı ve bonservisi veriyor.Yani ekonomiden iyi anlıyor.Bize de aslında böyle yöneticiler lazım.

Tolga Ciğerci konusu gereksiz abartılıyor, Tolga Ciğerci Olcay Şahan gibi Bundesliga'da oynamamış adamın yıldız olduğu ülkede çok iyi işler yapacaktır. Kötü yanı sakatlık yaşaması, sakatlıktan uzak durduğu sürece Riekering'le 11'e girer ve verimli olur bence.

Umut Bulut'un 1.8m, Serdar Aziz'in 2m, Chedjou'nun 2.2 milyon aldığı yerde Tolga'nın aldığı para da bana göre yüksek değil, bozuk olan tüm maaşların orada olması. Onlar oradaysa bu da o kadar alacak tabi.
Ya bu gizli fenerlileri nzm sutlamayi düsünüyorsunuz?

Bu arkadas durmadan Sneijder'i maliyetinden dolayi elestirip durmuyor mu? Sneijder'den söz ediyoruz. Simdi gelmis ayni kafayla Tolga'nin maliyeti traftar tarafindan abartiliyor diyor sirf Bundesliga da oynamis diye.

Celiskiye bakin.

Her ne kadar antipatik,sinir bozucu da olsa Fikret Orman futbolculara hak ettiği maaşı ve bonservisi veriyor.Yani ekonomiden iyi anlıyor.Bize de aslında böyle yöneticiler lazım.

bizdekiler ekonomiden anlamıyor mu renktaş? hepsi işadamı, anasının gözü.

500b euro kazanan adamı 1m euro'ya ikna edebileceklerini hepsi biliyor ama ne hikmetse 2m euro öneriliyor.

hesap sormassak bunlar bize yolmaya devam edecek.

Geri
Üst Alt