#6 Tolga Ciğerci

Muhteşem. Nazar değmesin. Yalnız Berlin'de izlerken şutları çok çok iyiydi. Körelmiş gördüm.

Şüphesiz maçın yıldızı şutları hariç adam defansa gelip top çalıyor ofansa katkısı da yüksek şutları berbat oda zamanla düzelir inşallah

Şu 3 maçta yenilmediysek Tolga'nın defansif meziyetleri sayesindedir. Hücum tarafını da biraz geliştirirse Muslera'dan sonra kadroya yazılacak ikinci oyuncu olur.

İyi değil çok çok iyi. Merkez orta sahanın ne demek olduğunu gösterdi net şekilde. İstikrarını sürdürmesini umalım.

Tapa

Fatih hocanın vizyon transferi gibi duruyor.

Gerçekten iyi bir futbolcu kazandık.

Bal yapmayan arı.
Neyse zaten sakatlanması için 5 haftası kaldı .

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

Bal yapmayan arı.
Neyse zaten sakatlanması için 5 haftası kaldı .

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

???

Talihsiz bir yorum olmus maalesef. Bal yapmayan ari derken? Gol mu atmasi lazimdi hocam? 13 ikili mucadelenin 12'sini kazanmis , topla en cok bulusan oyuncu. Bor orta saha daha ne yapmali?

Pas yüzdesi,top çalmaları,ikili mücadeleri çok çok iyi.Ama biraz sorumluluk al be abi tüm maç sağa sola geriye pas atıyor orta sahada herkes.Biraz ileriye ya biraz ısırın ya.

Takımın ayakta kalan tek oyuncusu mücadele anlamında. Müthiş oyuncu defans anlamında. Hucumsal al ver oynuyor basit şekilde ve son vuruşunu geliştirmeye gitse çokta gol atar uzaktan.

Şut atmasa iyi topçu.
Dikine attigi paslarda genel anlamda rakip tarafindan karsilaniyor.

Baris Ozbek'in degisigi iste. Sut yok, riskli pas yok, calim yok, sakinlik yok, oyun gorusu yok. Zor islerde yok oglu yok. Baris Ozbek gibi ilk sezon ayakta kalmayi becerecek gibi gorunuyor. Ama vasatin onde gideni.

Pas yüzdesi iyi, teknik fena değil, tempo çok iyi, fizik çok iyi, şut varla yok arası. Benim 4 maçlık değerlendirmem bu. Geriden oyunu yönlendirecek isim değil. Khedira, Emre Can gibi ileri geri çalışan, box the box orta saha türü. Barış Özbek falan da çıkacağını zannetmiyorum. Top kullanma becerisi iyi. Bu maçta diğer iki maça göre daha iyi oynadı. Orta sahada top kesti, savunmada kademeye girdi. Bu aksiyonları diğer maçlara göre daha fazla uyguladı.

Trollere bakma sen. Doğru yoldasın. Şutlarını ya geliştir ya da pas olarak düşün :)

Şut atmasan iyi oyuncusun ama sakın şut atma maçlarda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt