#6 Tolga Ciğerci

Böyle oynasın milli takımda oynayabiliosa oranında yıllarca değişmez adamı olur.

Helal olsun sana. Utandırdın beni.

önyargılı yaklaşmamak lazımmış

Birde şut çekmeyi öğrensin şu adam tamamdır Poldi öğretir hayvan gibi vurmayı

arkadaşlar sutları cok kotu bundan tobcu olmaz

diğer özellileri iyi de şutlarının bukadar kötü olması beni şaşırttı.

Hamit'in sutlari cok iyi degil mi ? o oynasin en en iyisi o zaman
Sneijder 5 mac da 50 sut cekiyor bir gol atamiyor .Genel de cok kötü vuruyor .Takimin tek dinamosu 2 sut cekiyor kötü vuruyor futbolcu olmuyor ?!

hamit tolganın yasındayken yanına yaklasamazdın kiyasladiginiz adamlara dönün bi bakın

Büyük takımların alternatif futbolcusu olması lazım. 2 Milyon Euro'ya değil 750.000'e.

Sorun Selçuk'un bitikliği ve savaşmayı iyice bırakması.

Mustafa Sarp için ilk 6 ay yapılan yorumları da hatırladığım için erken konuşmak istemiyorum hakkında.

Şahsi görüşüm

1. Şımarmaya uygun karakteri var
2. Ayağı temiz değil, büyük takımda oynayan oyuncu profili: Gökhan İnler, Atiba, Melo, Oğuzhan vs gibi olmalı.

Koşu mücadele defans olarak şahane oyuncu geliştirmesi gereken yönleri var
Sut ve uzun pas çalışmalı bol bol.
4*4 oyuncu olur o zaman. Vazgecilmezde olur zaten.
Ha bizim topculara uyar götü yayar yatarsa zaten işimiz zor.
Çok top kaptı çok top kesti bugun sahanın iyilerindendi gordugum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şut atma şimdilik, görevini yapıyorsun layıkıyla.

Allah aşkına çalış şut için, biraz Tanju'yu örnek alın lan, saatlerce çalışırmış adam.

Büyük takımların alternatif futbolcusu olması lazım. 2 Milyon Euro'ya değil 750.000'e.

Sorun Selçuk'un bitikliği ve savaşmayı iyice bırakması.

Mustafa Sarp için ilk 6 ay yapılan yorumları da hatırladığım için erken konuşmak istemiyorum hakkında.

Şahsi görüşüm

1. Şımarmaya uygun karakteri var
2. Ayağı temiz değil, büyük takımda oynayan oyuncu profili: Gökhan İnler, Atiba, Melo, Oğuzhan vs gibi olmalı.

şu takımda beğendiğin oyuncu yok galiba. ya da kimse ile ilgili olumlu bir görüşün yok takımdaki oyunculardan. Çok ütopik oyuncuları seviyorsun sanırım. Diğerleri beş para etmez modundasın

Cok iyi bir analist denetmen falan sirketle anlasip futbolcularin neden ileri gisecegine geriye gittiginin ve bunun cozum yollari hakkinda detayli bir rapor almaliyiz.
Gerekiyorsa 1milyon lira verelim bu ise. Avrupali ne yapiyor ne sistemler uyguluyor bizden farklari bunlarin hepsinin bir raporunu almamiz gerekir.
Aslinda spor bolumu okuyanlar icin guzel bir tez konusu da olabilir. Arastirin abi aha size konu iste.

şu takımda beğendiğin oyuncu yok galiba. ya da kimse ile ilgili olumlu bir görüşün yok takımdaki oyunculardan. Çok ütopik oyuncuları seviyorsun sanırım. Diğerleri beş para etmez modundasın

Var.

Fernando Muslera

2 sene önce ki Sneijder, Podolski. Gönderilmese Emre Çolak ve rotasyonda kalmak şartı ile Bilal Kısa. Yasin'in de azmi takdire şayan. Yedek de kalsa genelde salmıyor. Ceza sahasına giren ender adamlardan hep. Doğru kullanılırsa kontra atak modelinde Bruma da cevher.

İyi olsak çok geçen sene 51 puan ile 6. olmazdık herhalde.

Ütopik oyuncu sevmem aksine sempatik ve düşük maaş bütçeli takım seviyorum.

3 sağ bek alıp Sabri'yi bir şekilde kesemiyorsan ve kesemediğin adam da futbolcu temposunu kaybetmişse

İki stoperinden biri fiziki mücadeleden kaçan Hakan, diğeri her an dengesiz iş yapan Chedjou ise

Sneijder 1.5 senedir sıradan bir şekilde mücadeleci orta saha gibi oynuyorsa

umut bağlamak için sebep göremiyorum sadece.

Geri
Üst Alt