#6 Tolga Ciğerci

fatih_terim_hasan_sas_loca_eskisehir.jpg

Ceyhun > Tolga.

Nerelere düştük ulan bi aralar yedekti Ceyhun şimdi ondan kötüsü 11 oynuyor :(((((

Zeka= Yok
Teknik = Tek ayak tahta
Hız= Yok
Top kontrolü= topu dürtmeden veya ekseni etrafında geriye doğru 10 metre koşmadan yapamıyor
Pas becerisi= nothing special, kanata ters top yok, ayak içi dışında pas portföyü 0

Ama koşuyor. Lutüf edip koştuğu için 11 oynasın.

Barış Özbek ile Ayhan'ı tek potada eritip klonlamışlar. Beğenmediğimiz Josue MC de bu adamdan 1 gömlek daha iyi.

Her şeyi geçtim bu adam her maç sadece gereksiz yere şu atıp en az 5 hücumun içine ettiği için oynamamalı.Bu ne gereksiz bir öz güvendir be arkadaş...

Biz adama şut çekme diyoruz adam frikik atmaya başladı şaka gibi.

herşeyin sorumlusu kendisi zaten podolski bruma de jong şahane oynadı ya

Ofansif anlamda pek iyi değil ama abartıldığı kadar kötü de değil. Defansif özellikleri iyi.

27 Eylül 2016 -Galatasaray’da geride kalan 5 haftada en çok topla buluşan isim de Tolga Ciğerci. Ortalama 110 kez topla buluşan Tolga maç başına 13 kere ikili mücadeleye girip bunların %72’sini kazandı.

Savunma alanında da ön plana çıkan Tolga, maç başına 8 top kazanıyor.

Bu adam oyun kurucu değil atak kesici.
Siz niye bu kadar büyük beklentiler içine girdiniz ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ceyhun gulselamı neden yolladık ta bunu aldık ki.en bastan berı soyluyorum sırf çok koşuyorsun dıye GS da oynayamazsın.ceyhundan tek farkı ceyhundan daha kötu sut atıyor.barı ceyhun şutördu.haa ceyhun GS da top bıle toplayamaz gerısını sız hesap edın.

Selçuk' dan bile kötüydü ki son zamanlardaki Selçuk' dan kötü oynayabilmek için ağır kazma olmak bile yetmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun Josueye baslatip macin 70lerinde Tolgayi iynatip yavas yavas isitsan olmazdi degilmi jor Kazmasi? Hem Josue merkezde baya iyidi, hemde Rolgayi ritimini bulana kadar adapte etmis ve korumus olurdun

Bugun Josueye baslatip macin 70lerinde Tolgayi iynatip yavas yavas isitsan olmazdi degilmi jor Kazmasi? Hem Josue merkezde baya iyidi, hemde Rolgayi ritimini bulana kadar adapte etmis ve korumus olurdun

Ah ah buraga sövünce mıllet böyle cabalardım bende anılar

Kesn kazanmamız gereken maça niye Fener gibi çift ön liberoyla çıktık onu anlamadım?

tapatalk

Transfer döneminde yazdık bize asıl orta saha lazım bir tane almadılar yalandan haber yaptırıp milleti gazladılar

Geri
Üst Alt