#6 Tolga Ciğerci

İlk geldiğinde olumlu yorum yapmıştım birde bu yeteneksize, Dursun sen nasıl bir adamsın tüm vasıfsız adamları topladın takıma.

Senelik 200 bin euro yu hak etmeyecek herife 2 milyon veriyoruz.Bravo sana panda suratlı Levo.Klübün anasını belledin birde hala ötüyorsun tv lerde şerefsiz it.

Son 3-4 maçtır görüntüsü inanılmaz kötü hayretler içindeyim ligin ilk 5 haftası gittim canlı stadda izledim dedim muhteşem oyuncu bu ama gerçekten taraflı tarafsız herkesin beğendiği adamdı sahada çok pozitif oynuyordu..
Ne oldu bu arkadaşa birden içine Ceyhun Gülselam kaçtı..
Bir futbolcu bu kadar dalgalı performans gösteremez imkansız..

Maaşını geldiğinde de çok eleştirmiştim nasıl gönderecen şimdi 2 milyon € maaş bağlamışsın..
Abi bonservise istiyorsan 50 milyon ver ama maaşı düşük tut..

sezon başında bi kaç maç iyi oynayınca millet yine herzamanki gibi kandı oysaki adamın kariyerine bakılınca geçici bi performans yükselişi olduğu rahatça anlaşılırdı. kalitesiz futbolcuların bile dönem dönem performansı yükselebilir ama bu en fazla bi kaç aydır veya taş çatlasa 1 sezonluktur. örnekleri çok servet, mustafa sarpın bile bu forma altında kısa süreli de olsa övüldüğü bi dönem oldu.yasin 4.yıldızı taktığımız sezon neler yaptı ama o da sonradan özüne döndü. bu adamların kalitesi belli performans geçici kalite kalıcıdır dememişler boşuna.

Son 3-4 maçtır görüntüsü inanılmaz kötü hayretler içindeyim ligin ilk 5 haftası gittim canlı stadda izledim dedim muhteşem oyuncu bu ama gerçekten taraflı tarafsız herkesin beğendiği adamdı sahada çok pozitif oynuyordu..
Ne oldu bu arkadaşa birden içine Ceyhun Gülselam kaçtı..
Bir futbolcu bu kadar dalgalı performans gösteremez imkansız..
İçine ceyhun kaçmadı zaten öyleydi.
Siz ve yönetim görmek istemediniz.

Hayatı boyunca düzgün oynamayan yeteneksiz tolgayi bize yaya toure diye itelediler

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Ulan sana bu paraları vereni seni bu klübe getireni babasına müjdeleyeni seveyim ...

Biri bu haini satın almış. Yusuf'un golünde adamı bırakmış koşmuyor bile

Ayrıca maç içinde maçı satmış gibi top kayıpları, pas hataları yaptı

Vatan Gazetesi Yazarı Serhat Ulueren, Trabzonspor'un Galatasray galibiyetini yorumladı. Takım tercihlerini eleştiren Ulueren, Tolga Ciğerci hakkında da çok ağır ibr ifade kullandı:

"G.SARAY son 30 dakikayı 11’e 10 oynuyor ve 85’te Sinan’ın 3 adımdan atamadığı pozisyon dışında net gol fırsatı yoksa, Sneijder oyundan alınıp Tolga gibi IQ’sunun çok düşük olduğuna inandığım bir kalas oynayıp Josue, Rodrigues kenarda oturuyorsa, Bruma gibi hızlı bir adam kanatlar yerine ortada oynatılıyorsa, 4 aydır ligde oynamamış Cavanda en kritik maçta sahaya sürülüyorsa ben Tudor’u değil dün, sabahlara kadar sorgularım, hesap sorarım."

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bülent Timurlenk‏ @timblnt
Tolga 2 M Euro
Atiba / BJK 1M
Jorginho /Napoli 1.6
Allan / 1.4
Medel / Inter 1.6

G.Saray, Titanic'i denizde değil tersanede batırdı

Bu adamın en fazla alacağı 0.8 m euro'dur

Yazın sorarsın kabul ediyon mu bu parayı üstelik yedek kalacaksın diye

Yok derse sie o zaman bul kendine bir takım diyeceksin ...

Bu adamın en fazla alacağı 0.8 m euro'dur

Yazın sorarsın kabul ediyon mu bu parayı üstelik yedek kalacaksın diye

Yok derse sie o zaman bul kendine bir takım diyeceksin ...

Ben 80 bin euro vermem.

Burasi coplerin, beyinsizlerin barinmamasi gerektigi bir yer.

Kalibresi 2. Lig.

İşte hep bunlar yanlış transfer. Hep söylüyorum bizim en büyük eksiğimiz uluslararası tecrübeye ve bilgi birikimine sahip bir Sportif Direktör. Yabancı sınırı kaldırıldı , bunu bizden daha kötü değerlendiren olmadı çünkü yönetimde futboldan anlayan adam yok. Şu an mesela boşa çıkacak, bonservis için bir kuruş para vermeyeceğin ne futbolcular var. Ama bizimkilerin bundan haberi bile yoktur eminim. İşi bilen bir sportif direktör şart bu takıma.

Geri
Üst Alt