#6 Tolga Ciğerci

Hala yok gol atamıyor şut çekemiyor deniliyor yahu zaten adamdan beklenti o değil ki musleradandamı gol asist bekliyorsunuz?Defansif yönü çok güçlü ofansif yani zayıf bir adam yani tek yönlü aslında ama yinede eleştirilere cevap vermek adına zaman zaman topu alarak gitmeye çalışıyor selçuk ne yapıyor bu adamın sahada yaptığının %1 ini yapıyormu ama dünkü maçta frikikten golü atmış olsa gemisini kurtaran kaptan olacaktı birazcık bir oyuncunun saha içerisinde oyuna katkısına takım arkadaşları ile etkileşimine bakın sahada kimin ne bok yaptığı çok açık belli oluyor selçuk gibi bir çöp varken o bölgede tolgayı eleştirmek haksızlık olur.

Sadece Venqueir alınacaksa zaten takımın Pogba sı olur Selçuk Donk yerine ilk Tolga yazılır ama eğer öyle düşünüyolarsa bu sezon zaten çöpe gider. Avrupa ligine kalıp kalmamamızın transferi etkileyeceğini pek düşünmüyorum gelecek oyuncular açısından..Cl olsa etkisi poztif anlamda olur ama Avrupa ligi ne olumsuz ne olumlu etkilemez diye düşünüyorum.Ancak yönetimi etkileyebilir elendik tüh transfere gerk yok ya da asıl şimdi transfer yapalım taraftar yemesin bizi diyebilirler..

YAni sonuçta en az 2 orta saha lazım bjk şampiyon oldu ama olurken Tolgay gökhan inler atiba necip oğuzhan gibi 2 mevkiye 6 gerçek orta saha doldurarak. O yüzden göbek çok önemli

bjk nin kadro bizde olsa ilk 3'e giremezdik. quresma-babel gibi futbolu kafada bitirmis adamları tekrar futbola döndürdüler. oguzhan-atiba-gökhan-abubakar-cenk falan bunlar avrupa klasmanında üst seviye adamlar degil.

+talisca hariç.

bjk oturmus kadrosunun, takım olabilmenin, bizim olmadıgımız 2 sezonun ve senol günes gibi bircok faktörün bir araya gelmesiyle şampiyon oldu hocam.

yahu adam niye ara pas yapsın? Kaldı ki dün tek pozisyonumuzu bu arkadaş hazırladı. Baskı kurmaya çalışırken topları Tolga dağıttı. Bu takıma Emre Belözoğlu tarzı topla giden, basketbol tabiriyle penetre eden bir orta saha gelmedikçe bu işler Tolga'ya kalacak. Dün ileri uca atılan topların hepsi Tolga'dan çıktı. Inanmayan varsa gitsin maçı tekrar izlesin.
İşte dün bu yüzden kötü oynadık Selçuk'a, zaten sövmekten dilim kurudu bu çocuk Galatasaray için yetersiz anca maçın son dakikalarında takım öndeyken orta sahaya enerji katsın diye alınır, başka da bi işe yaramaz

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bjk nin kadro bizde olsa ilk 3'e giremezdik. quresma-babel gibi futbolu kafada bitirmis adamları tekrar futbola döndürdüler. oguzhan-atiba-gökhan-abubakar-cenk falan bunlar avrupa klasmanında üst seviye adamlar degil.

+talisca hariç.

bjk oturmus kadrosunun, takım olabilmenin, bizim olmadıgımız 2 sezonun ve senol günes gibi bircok faktörün bir araya gelmesiyle şampiyon oldu hocam.

Oturmuş kadro olması önemli ama oyuncu kalitesi de kesinlikle bizim çok çok üstümüzde ..İnler Napoli den Epl ye transfer olmuş adam pek beğenmesem de Aboubakar 20 milyonluk forvet Oğuzhan Togay arslan Atiba da bizim Selçuk Tolga Donk 3lüsünü cebinden çıkarır.. Kalite lazım renktaş takıma iyi bi takımda çşu haliyle Tolga ancak yedek olur olmalıda zaten

Beyinsiz oldugu icin kendi görevini yerine getirmek yerine fazlasini deniyor. Tudor denen hirvat hiyari buna tam olarak görevinin ne oldugunu göstermeli ve anlatmali. Anlayacagi sekilde anlatmali ve bu görev disina asla cikmamali ve fazlasini yapmaya calismamali.

topa vuramamasına rağmen şut çekmeyi deniyor sürekli allahın kazması 2000 doğumlu bi cocuk koysan daha iyi topa vurur

Beyinsiz oldugu icin kendi görevini yerine getirmek yerine fazlasini deniyor. Tudor denen hirvat hiyari buna tam olarak görevinin ne oldugunu göstermeli ve anlatmali. Anlayacagi sekilde anlatmali ve bu görev disina asla cikmamali ve fazlasini yapmaya calismamali.

Hücuma çıkması yasaklanmalı bence. Adamın ayağına hücumdayken pas geldiyse sıçtık. Herif pası ayağından çıkarana kadar rakip defans 10 defa yerleşiyor.

Şutlara girmiyorum bile. Koskocaman kale, ya rakip defansa nişanlıyor ya da uzaya yolluyor.

Hücuma çıkması yasaklanmalı bence. Adamın ayağına hücumdayken pas geldiyse sıçtık. Herif pası ayağından çıkarana kadar rakip defans 10 defa yerleşiyor.

Şutlara girmiyorum bile. Koskocaman kale, ya rakip defansa nişanlıyor ya da uzaya yolluyor.

Sutlari hic bir zaman üst düzey degildi de ama bu kadar da yerin dibine sokulacak derecede kötü de degildi. Ne oldu buna niye böyle oldu anlamiyorum acikcasi.

Bence de sirf defansif görevine odaklanmali, mal falan ama ise yarayabilecek bir adam zaman zaman. 2 Milyon almasi her zaman göze batacaktir. Yasin gibi 1 Milyon alsa bu kadar fazla elestirilmezdi Tolga bence.

Resmen hirsizlik bu yönetimin yaptigi. Berlin de yaklasik 500 bin€ alan adama 2 Milyon vermek neyin kafasidir arkadas.

Sutlari hic bir zaman üst düzey degildi de ama bu kadar da yerin dibine sokulacak derecede kötü de degildi. Ne oldu buna niye böyle oldu anlamiyorum acikcasi.

Bence de sirf defansif görevine odaklanmali, mal falan ama ise yarayabilecek bir adam zaman zaman. 2 Milyon almasi her zaman göze batacaktir. Yasin gibi 1 Milyon alsa bu kadar fazla elestirilmezdi Tolga bence.

Resmen hirsizlik bu yönetimin yaptigi. Berlin de yaklasik 500 bin€ alan adama 2 Milyon vermek neyin kafasidir arkadas.

Serdar, Tolga ve Eren'i alan veledi zina ürünü şu anda ortada yok. :) Aldığı komisyonla Faroe Adaları'nda tatil yapmakla meşguldür...

Oturmuş kadro olması önemli ama oyuncu kalitesi de kesinlikle bizim çok çok üstümüzde ..İnler Napoli den Epl ye transfer olmuş adam pek beğenmesem de Aboubakar 20 milyonluk forvet Oğuzhan Togay arslan Atiba da bizim Selçuk Tolga Donk 3lüsünü cebinden çıkarır.. Kalite lazım renktaş takıma iyi bi takımda çşu haliyle Tolga ancak yedek olur olmalıda zaten

biz seviye düsürdük hocam. 11-12'deki kadro bjk'nin su anki kadrosundan üstündü. şampiyon oldukca parayı vasıfsız topculara harcayarak bugünlere geldik.

Garry verdiği aşırtma pası gol yapmış olsa , ve defansı çalımlayarak girdiği pozisyonda topa basmasa görürdüm sizi burda :D

Adam dün sahada diğerlerinden farklı olan tek adamımızdı , sanki solunda Kono sağında Feghouli varda hala atağa katılmaya çalışıyor sorumluluk alıyor diye boş boş yorum yapıyorsunuz maaşı yüzünden.
Yasin'le mi atak yapıcan Sinanla mı :D

biz seviye düsürdük hocam. 11-12'deki kadro bjk'nin su anki kadrosundan üstündü. şampiyon oldukca parayı vasıfsız topculara harcayarak bugünlere geldik.

Haklısın o konuda sırf bu yüzden diyorum Tolga nın yedek kalacağı bi orta sahamız olmazsa yandık

Bu adamın bizde top oynaması son yılların en büyük skandalı.Üstüne birde yıllık 2 milyon euro alıyor.Ali Eceninde dediği gibi dünyanın en kısa fıkralarından bi tanesi.

Dün Yasin-Carole gibi adamları izledikten sonra Tolga 'ya sövmeye sıra gelmez diye düşünüyorum

OFK macinda uzaktan sutlarina cok ihtiyacimiz olacak. En azindan atak sonlandirip kontradan gol yememis oluyoruz sen sut attikca. Top tribünden dönene kadar savunmamiz yerlesiyor.

Maçta en takdir ettiğim 2 oyuncumuzdan biri (öteki Maicon). Kısıtlı yeteneklerine rağmen ortada sorumluluk alan kişi bulamadığı için kendi kendine bişeyler yapmaya çalıştı. Cidden tebrik ediyorum, Selçuk'tan 50 kere daha karakterli.

Geri
Üst Alt