#6 Tolga Ciğerci

Gecen sene efsane oynamadi ki. Bir kac mac iyiydi ama bizim millet cok abartti yok söyle cok iyi yok böyle cok iyi diye.

Sonra özüne döndü zaten ama neyse. Ama genel olarak katiliyorum ilk senelerinde daha iyi oluyor gelen Almancilar.

Sinan da mesela cosuyordu A2 de falan hepimiz Hamza'ya kiziyorduk bu cocugu niye oynatmiyor niye sans vermiyor diye. Baris Özbek de ilk senesinde iyiydi mesela.

genel konuştum birader. sakatlanana kadar çok iyiydi sonra ölümcül bir düşüş yaşadı hatta bir ara kayboldu 3 ay ismi bile geçmedi idmanlarda

En Fazla Yedek olur.
Gerçi yedek olarak girdi maçlar da; maçının içine etmisligi çoktur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Alıcısı varsa direkt gönderilsin.

GSCimbom Mobile App

Bugün gene taça vurdu topu. Profesyonel futbolcunun toplara öyle vurma lüksü yok.

GSCimbom Mobile App

Bu adam Almanya'da doğru düzgün maça çıkmamışken neden bu kadar fazla bonservis ve maaş verip aldık hala aklım almıyor.

Üstüne sezonun yarısında oynamıyor kalan yarısında da topu taça falan vuruyor.

Bu adam Almanya'da doğru düzgün maça çıkmamışken neden bu kadar fazla bonservis ve maaş verip aldık hala aklım almıyor.

Üstüne sezonun yarısında oynamıyor kalan yarısında da topu taça falan vuruyor.

Komisyon dan baska bir ihtimal göremiyorum.

1 yil kontrati kalmis ve baska isteyeni olmayan adama 3 Milyon bonservis, ve Berlin de aldigi paranin 4 katini verdik. Asagi yukari 500 bin aliyordu Hertha'da.

DHNk6wIXoAA4lX6.jpg

Bir ara 2. forvet gibi gidip Gomis 'in peşine yapışıyor araya kaçmaya filan çalışıyor :asd22:

Adam oynamak istiyor, iyi adamlar ile daha iyi oynuyor. Abi bu adam Bundesliga da kötü oyuncu degildi, herkes üzülüyordu numa sakatliklarindan dolayi. Selcugum yaninda Ndiaye ve Fernando da kötü olur

Kaçırdığı gol dışında fena oynamadı oyundan düşmemesi sevindirici büyük ihtimalle haftaya yedek olacak

Tolga Ciğerci: "İlk golüm için çok çalıştım, sabırlı da olmam lazımdı, mutluyum"

Kornerde yedirdiği golde inme inmiş gibi kalakalması kabul edilemez. Onun haricinde iyiydi.

Geri
Üst Alt