#6 Tolga Ciğerci

gayet iyi oynuyor ama artık neden hocanın oynattığını söylemekten yoruldum.

Bence kotu oynamiyor kendisi, ancak mevkisi sol kanat degil bu cok belli

Top suremiyor cunku; ama bence presi, pasi, verkaci var

Kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil maç boyunca o attığın gollere lanet olsun dedim yine yazdı şero :D

Gol atti eyvallah ona kimsenin lafi yok zaten ama bu adamin görevi nedir? Sol kanatsiz oynuyoruz resmen. Illa Tolga'yi oynatacagim diyorsa da bu adami Fernando'nun yaninda ceksin Belhandayi sola atip Ndiaye'yi öne ceksin.

DKgiyKKXkAE-o4E.jpg

Gol atti eyvallah ona kimsenin lafi yok zaten ama bu adamin görevi nedir? Sol kanatsiz oynuyoruz resmen. Illa Tolga'yi oynatacagim diyorsa da bu adami Fernando'nun yaninda ceksin Belhandayi sola atip Ndiaye'yi öne ceksin.

Fernando

N'Diaye - Ciğerci​

Bu en güzeli olur. Ayrıca Tolga'nın skor katkısı da var. Ceza sahasına giriyor, şutlarını da geliştirmiş kim ne derse desin. Oyun görüşü ve pasları da burada abartıldığı gibi kötü değil. Zaman zaman kenarlara diyagonal paslar da atıyor. Belhanda öyle pek ceza sahasına girmeyi seven, golcü tipte bir oyuncu değil belli ki. N'Diaye'den de pek fazla skor katkısı alamayız. Bütün yük Gomis'e biniyor bu yüzden Tolga'nın da oynaması gerekiyor şu yapıda

Takıma Burak gibi etki ediyor. Gomis'in dibinde bitip golü kolluyor, gol atıyor. Çok koşup çok çabalıyor. Ancak geç karar veriyor veya karar veremiyor, top tekniği zayıf, pasları riskli ve hataya yakın. Oynatılacaksa bizim kaleden ötede oynatılmalı.

Süper bir adam değil ama bu sene faydalı olduğunu düşünüyorum. Geçen sene izlediğimiz 6 numara ile bu sene izlediğimiz arasında ciddi fark var. 6 haftada 5 gol atması da cabası.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle giderse sene sonu opsiyonunu kullanip 8 Milyona kitlemeliyiz mutlaka birisine :D

bursa oğlanlarını yıktığın için teşekkürler tolga reis

yerinde oynamalı yerinde....herkese eziyet bu.bilhassa ndiayeye...tolga ortasahanın ortasında oynayıp,gecen sezon sakatlanmadan önceki oynadıgı oyunun üstüne koyarak devam etmeli..yine goller atabilir.

Tam bir görev adamı. Maçı izleyememiştim şimdi özeti izledim gayet güzel gol atmış. Böyle devam..

Ben öyle herkesten etkilenmem ama Tolga her topu, aldığında tüylerim diken diken oluyor..

Ya sen nasıl bir adamsın :D Atma artık lanet adam her hafta 11desin bu yüzden yeter.

Geri
Üst Alt