Bu adam çok garip. Bazen zor anlarda top class oyuncuymuş gibi iyi işler çıkartıyor ama bazen de dibindeki adama pas veremiyor. Zaten bakışları da bir acayip. Her zaman çok saf, salak bir yüz ifadesi var.
Kendisini gördükçe aklıma hep şu geliyor:
Tolga gol attı iyiydi, Belhanda gol atamadı tü kaka. Senin anlayışın bu kadar işte
Aslında kanat oynatmasa bu kadar laf yemez. Insanlar kanat oynamasına gıcıkHer Mac ayni sekilde oynuyor ama gol atinca ekstra isler yaptigi icin övgü ile bahsediliyor
Gol atmadigi maclarda yerden yere vuruluyor
Ben çok beğenmedim
Herkes sene başında ki ekstra gollerinden dolayı iyi niyetli yaklaşıyor ama bu adam geçen sezon başında seri yaptığımız maçlarda çok fazla koşmasını geçtim diyagonal paslarıyla takımı rahatlatıyordu
Bu sene pek denemiyor bunları, o yüzden sıkışan oyunda geçemedik mesela belli süre Gençlerbirliği hattını
Daha fazla denemeli,istemeli yapabilecek kapasitede şut olayı ekstra zaten![]()
Her Mac ayni sekilde oynuyor ama gol atinca ekstra isler yaptigi icin övgü ile bahsediliyor
Gol atmadigi maclarda yerden yere vuruluyor
çok samimi söylüyorum, 8M serbest kalma maddesi kaldırılmalı. 3M'ye aldığımız adamı bu kadar iyi oynadıktan sonra ve piyasa uçarken 8'e satarsak yazık olur.
Yaşı henüz 25. 9 maç penaltısız 6 gol. Her maç 11-12bin koşuyor. Yönetim bir an önce el atmalı. Fiko Cenk'i 20'ye bile satmam diyor ama attığı gol 13 maçta 8, yarısı penaltı.
En az 15 yapılmalı,olacaksa bile.